Galerija srebrenog nakita Onyx

The property
  • Adresa: Preobraženska bb.  Trebinje
  • Telefon: 0038765884040

Srebrenarnica Onyx osnovana je prije 20 godina u Trebinju i bavi se prodajom srebrnog nakita.

Uspešno poslovanje izgradili smo na idejama dostupnosti, principima klasične estetike i imperativu kvaliteta. Dugi niz godina sprovodimo pažljivu analizu i selekciju svakog komada nakita kako bi se što prirodnije uklopio u svaki stil i zadovoljio ukus svakog našeg kupca. Zahvaljujući ovoj filozofiji, naš nakit je postao dio svakodnevice poslovnog čovjeka, izraz bunta prirodnog ekscentrika, ali i odsjaj ženstvenosti odmerene dame.
Renome opravdavamo premium srebrnim nakitom, čistoće 925 po standardu. Naš srebrni nakit je kompatibilan sa proizvodima poznatih svjetskih proizvođača. Kod nas ćete pronaći narukvice (Pandora brend, Bvlgari), ogrlice glamurozne i jedinstvene, prstenje zapaženo i posebno, minđuše sofisticirana harmonija, kao i veliki izbor lančica i pripadajucih privjesaka. Ponuda je velika i za svačiji ukus. Odličan odnos cijene i kvaliteta čini nas veoma konkurentnima na tržištu. Vrhunski dizajn i pristupačna cijena za savremeni urbani trendovski stil života i popularnosti.
Uz svaku kupovinu dobijate poliranje nakita gratis koje možete iskoristiti za kupljeni proizvod, ali i za komad nakita koji već posedujete, a koji je vremenom izgubio svoj prvobitni sjaj.
Luksuzno opremljena srebrenara nudi i magiju starog srebra i ručno rađenog unikatnog nakita. Tu su i kolekcije klasične i moderne te i ultra urbane za mlađu populaciju i vodeće trendove. Ovo je nakit koji zrači istinskim duhom "Onixa" za kosmopolitske žene, nezavisne, romantične u duši kojima daruju elegantan detalj danju sa dozom klase noću.
Tu je izbor nakita i za gospodu, prilagođen i njihovom ukusu i afinitetima. Svaki komad nakita je lijep na svoj način kada mu date "lični pečat" i time se istaknete u masi. Srebro je oduvijek pravi izbor da obradujete neku dragu osobu trajnom uspomenom. Prošetajte do nas i izaberite, ne sumnjamo da ćete biti oduševljeni!
   

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

0038765884040
1724 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register