Picerija “Park”

The property
Picerija “Park”, ne tako davno otvorena, nalazi se na odličnoj lokaciji u centru grada, kod gradskog parka, otkud i istoimeni naziv. Svojim asortimanom nudi samo najbolje, a kvalitetom ne zaostaje za kultnim italijanskim picerijama.
Naša ponuda obiluje mnoštvom prepoznatljivih i kvalitetnih ukusa, mjesto vašeg brzog i dobrog obroka smo upravo mi! Uživajte u sjajnom ambijentu enterijera ili bašti sa urbanim konceptom. Ono što mami posjetioce su svakako naša tijesta, tanka, vazdušasta i hrskava, sa biranim kvalitetnim i uvijek svježim sastojcima. Za svačiji ukus imamo ponešto, tako da ni najizbirljiviji gosti neće biti razočarani. Često uvodimo novitete, na radost naših sugrađana i ostalih posjetioca iz regiona i svijeta, koji do sada imaju samo riječi hvale, ponovljene dolaske i toplu preporuku svima koji do sada nisu bili.
Ispunite svoje trenutke predaha aromama i uživanjem u hrani. Upoznajte ljubav na prvi zalogaj! Na vama je da nas posjetite, a naše je da vam poželimo srdačnu dobrodošlicu!
Vaši majstori kvaliteta Picerija “Park”

Adresa: Carice Milice 12, 89 101 Trebinje

Tel: +387 66 12 11 12

 

Cjenovnik

Fast and healthy food made with love!

 

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

+387 66 12 11 12
Connect with us
297 Views
More from this employer
31. Maja 2023.
30. Maja 2023.
25. Maja 2023.
25. Maja 2023.
You don't have permission to register