Picerija “Park”

The property
Picerija “Park”, ne tako davno otvorena, nalazi se na odličnoj lokaciji u centru grada, kod gradskog parka, otkud i istoimeni naziv. Svojim asortimanom nudi samo najbolje, a kvalitetom ne zaostaje za kultnim italijanskim picerijama.
Naša ponuda obiluje mnoštvom prepoznatljivih i kvalitetnih ukusa, mjesto vašeg brzog i dobrog obroka smo upravo mi! Uživajte u sjajnom ambijentu enterijera ili bašti sa urbanim konceptom. Ono što mami posjetioce su svakako naša tijesta, tanka, vazdušasta i hrskava, sa biranim kvalitetnim i uvijek svježim sastojcima. Za svačiji ukus imamo ponešto, tako da ni najizbirljiviji gosti neće biti razočarani. Često uvodimo novitete, na radost naših sugrađana i ostalih posjetioca iz regiona i svijeta, koji do sada imaju samo riječi hvale, ponovljene dolaske i toplu preporuku svima koji do sada nisu bili.
Ispunite svoje trenutke predaha aromama i uživanjem u hrani. Upoznajte ljubav na prvi zalogaj! Na vama je da nas posjetite, a naše je da vam poželimo srdačnu dobrodošlicu!
Vaši majstori kvaliteta Picerija “Park”

Adresa: Carice Milice 12, 89 101 Trebinje

Tel: +387 66 12 11 12

 

Cjenovnik

Fast and healthy food made with love!

 

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

+387 66 12 11 12
Connect with us
1577 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register