Vila Jelena i apartmani De lux Jelena Trebinje

The property
  • Adresa:  Ul. Strma br. 25, 10 minuta hoda do centra grada (1km), Trebinje
  • Telefon: 0038765987473
  • Mobitel: 00387 66489 622
  • E-mail: jelena904@gmail.com
Vila "Jelena" je veličanstvena oaza mira, harmonije i ljepote, smještena u mirnom trebinjskom naselju Zasad. Trebinje je tokom cijele godine centar raznih zbivanja i interesantnih događaja, a vrijedno je posjetiti i mnoge kulturne, istorijske, vjerske i prirodne spomenike ovog kraja. Olimpijski bazen “Banje” otvoreni i zatvoreni već dugi niz godina pruža utočište u vrelim ljetnim danima, gdje se svake godine organizuju takmičenja u sportovima na vodi. Udaljen je (1.1km)  od Vile. Javno kupalište Bregovački Bazen udaljeno je svega (1.1 km) Vjerski turizam je jedan od najrazvijenijih oblika turizma u Trebinju. Na teritoriji grada se nalazi veliki broj vjerskih objekata iz različitih vremenskih epoha. Tvrdoš smješten na stijenama iznad plodnog trebinjskog polja, po narodnom predanju je osnovan od strane samog cara Кonstantina još u IV vijeku. Tu su i manastiri Dobrićevo, Duži, Petropavlov od kojih neki datiraju iz XIII vijeka. Na brdu Crkvina (1.8km) iznad grada, sija biser turističke ponude, velelepno zdanje kompleksa Hercegovačke Gračanice unutar koga se nalazi restoran "Dučićev pogled" na brdu Crkvina odakle se pruža prelijep pogled na cijeli grad, odakle se širi vidik na grad i rijeku Trebišnjicu ... Centar grada (1km) je izgrađen u mediteranskom stilu. Njime dominiraju stara austrijska zdanja i gorostasni platani, u čijoj hladovini u ljetnoj bašti, uživaju mnogobrojni turisti. Nakon obilaska pomenutih lokaliteta obezbijedite sebi i dragim ljudima komforan boravak i nezaboravne trenutke kod nas. Vila "Jelena" u svom sastavu ima četiri apartmana i odličan je izbor za boravak većih skupina kao i pojedinaca. Prostorije su modernog dizajna, funkcionalane i svijetle, veoma komforane i prijatnog ambijenta. Nivo opremljenosti i luxuzne pojedinosti mogu da pariraju smještajnim jedinicama i u mnogo većim centima. Posjetioci su to prepoznali i ocijenili visokom bonitetnom ocjenom na Bookingu. Čistoća je na najvišem mogućem nivou. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi internet, flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Parking  je obezbijeđen i besplatan. Pored pomenutog, nudimo vam boravak u prostranom vrtu, ili terasi, uz mogućnost korištenja roštilja. Sve je više visoko kategorizovanih smještaja, sadržaja i atrakcija, ali mi smo jedan od vodećih ubjedljivo. Savršen odmor u Trebinju nikada nije bio bliže!
Apartman "de lux Jelena", takođe u našem vlasništvu, nalazi se u samom centru grada. Nudi bogat, aristokratski sadržaj, izuzetno opremljen apartman gdje možete koristiti bazen, u sklopu stana, na vrhu zgrade.
De lux apartman Jelena razumnog cijenovnog ranga, podrazumijeva gostoprimstvo kao i potpuni ugođaj i relaksaciju. Smještaj rezervišite na vrijeme, sa nama nećete pogriješiti! Sa nestrpljenjem vas očekujemo u domaćinskom raspoloženju.
Vaša
Vila "Jelena"i de lux apartman "Jelena"

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

00387 66489 622
654 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register