Vinarija Petijević Trebinje

The property
  • Adresa: Arslanagica (Perovica) most bb.
  • Telefon: 065 536-826
  • E-mail: podrum.petijevic@gmail.com
Vinarija Petijević nalazi se na adresi Arslanagica (Perovica) most bb, na 5 km voznje od centra grada. Iskustvo vinarstva prenosi se decenijama, s' koljena na koljeno, uz vodeće sorte koje zadovoljavaju i najstrožije standarde. Karakter svakog vina je različit, a to zavisi o ukusu i izboru svakog pojedinca. Naša vlastita proizvodnja datira od 1900-te godine otkako držimo rejting u samom vrhu domaćih proizvođača vina. Sve počinje i završava uz čašu dobrog vina. Prostor za degustaciju Vam omogućava  sve da biste uživali u probanju, a pogled sa naše prostrane terase u opuštajućoj oazi mira, harmonije i prirode doprinosi potpunom užitku.
Naša vina možete kupiti u našoj vinariji, ili u nekoj od prodavnica sa kojima imamo ugovor, kao i u brojnim renomiranim lokalima širom našeg grada. Tu smo za vas svakog dana od 8-22h. Našem gradu i okolini nudimo mnogo različitih vrsta vina, od sorti iz našeg vlastitog vinograda pažljivo uzgajanih odabranih sorti. Ne kažu uzalud stari Latini za ljubitelje "dobre kapljice" - In vino veritas, u prevodu "U vinu je istina". Od antičkog doba vino je piće Bogova. Sva naša vina pokupila su brojne simpatije i oduševljenje ljubitelja ovog božanskog napitka. Mi smo "pokupili" tri zlatne medalje za kvalitet i jednu povelju, na koje smo izrazito ponosni. Naše ime je simbol za klasu i kvalitet prepoznatljivog ukusa. Mnogo ljubavi, truda, požrtvovnosti i besprijekorne tehnologije ulažemo u proizvodnju naših vina i domaće lozovače rakije. Od baršunastih aroma, preko kristalnih, do osebujnih voćnih, svaki afinitet se trudimo zadovoljiti i opravdati našim vjernim potrošačima. Bilo da se radi o bijelom, crnom, crvenom ili rose vinu, sva su od odabranih sorti. U ponudi imamo Žilavku, Merlot, Vranac i Sardone. Takodje imamo i poklon pakete kojima mozete obradovati drage ljude!
Vinograd traži slugu, a vino gospodara. Budite gospodar vlastitog odabira a mi ćemo vam pružiti srdačnu dobrodošlicu. Budite naši dragi gosti - Vinarija Petijevic vas očekuje!

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

2003 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register