Vinarija Petijević Trebinje

The property
  • Adresa: Arslanagica (Perovica) most bb.
  • Telefon: 065 536-826
  • E-mail: podrum.petijevic@gmail.com
Vinarija Petijević nalazi se na adresi Arslanagica (Perovica) most bb, na 5 km voznje od centra grada. Iskustvo vinarstva prenosi se decenijama, s' koljena na koljeno, uz vodeće sorte koje zadovoljavaju i najstrožije standarde. Karakter svakog vina je različit, a to zavisi o ukusu i izboru svakog pojedinca. Naša vlastita proizvodnja datira od 1900-te godine otkako držimo rejting u samom vrhu domaćih proizvođača vina. Sve počinje i završava uz čašu dobrog vina. Prostor za degustaciju Vam omogućava  sve da biste uživali u probanju, a pogled sa naše prostrane terase u opuštajućoj oazi mira, harmonije i prirode doprinosi potpunom užitku.
Naša vina možete kupiti u našoj vinariji, ili u nekoj od prodavnica sa kojima imamo ugovor, kao i u brojnim renomiranim lokalima širom našeg grada. Tu smo za vas svakog dana od 8-22h. Našem gradu i okolini nudimo mnogo različitih vrsta vina, od sorti iz našeg vlastitog vinograda pažljivo uzgajanih odabranih sorti. Ne kažu uzalud stari Latini za ljubitelje "dobre kapljice" - In vino veritas, u prevodu "U vinu je istina". Od antičkog doba vino je piće Bogova. Sva naša vina pokupila su brojne simpatije i oduševljenje ljubitelja ovog božanskog napitka. Mi smo "pokupili" tri zlatne medalje za kvalitet i jednu povelju, na koje smo izrazito ponosni. Naše ime je simbol za klasu i kvalitet prepoznatljivog ukusa. Mnogo ljubavi, truda, požrtvovnosti i besprijekorne tehnologije ulažemo u proizvodnju naših vina i domaće lozovače rakije. Od baršunastih aroma, preko kristalnih, do osebujnih voćnih, svaki afinitet se trudimo zadovoljiti i opravdati našim vjernim potrošačima. Bilo da se radi o bijelom, crnom, crvenom ili rose vinu, sva su od odabranih sorti. U ponudi imamo Žilavku, Merlot, Vranac i Sardone. Takodje imamo i poklon pakete kojima mozete obradovati drage ljude!
Vinograd traži slugu, a vino gospodara. Budite gospodar vlastitog odabira a mi ćemo vam pružiti srdačnu dobrodošlicu. Budite naši dragi gosti - Vinarija Petijevic vas očekuje!

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

1665 Views
More from this employer
31. Maja 2023.
30. Maja 2023.
25. Maja 2023.
25. Maja 2023.
You don't have permission to register