Blog

Apartman Vukalović

Dragi gosti,

Drago nam je što ćemo vas ugostiti u našem predivnom ambijentu apartmana koje odiše sjajnom, pozitivnom energijom. Naša lokacija, Petrina 43, nalazi se u neposrednoj blizini grada, glavnih atrakcija i svih sadržaja. Uložili smo mnogo truda u stvaranje fantastičnog interijera koji udovoljava svim kriterijumima funkcionalnosti i estetike. Na raspolaganju vam je udobna spavaća soba, prostrana trpezarija, ugodan dnevni boravak te moderno uređeno kupatilo.

Apartman je pogodan za četiri osobe.

Tokom hladnih dana dostupno je parno grijanje, dok tokom ljeta se možete rashladiti pod klima uređajem. Naravno, brinemo o vašoj povezanosti, stoga je cijeli apartman pokriven snažnom Wi-Fi mrežom kako biste ostali povezani sa svojim najdražima. Također, tu je i flat TV kako biste se mogli opustiti uz omiljene filmove ili serije.

Nemojte brinuti o parkiranju i sigurnosti vašeg vozila, jer smo vam osigurali garažni parking koji se nalazi pod video nadzorom. Za sve ljubitelje opuštanja i uživanja na svježem zraku, na raspolaganju vam je i prostrani balkon na kojem možete opušteno provesti trenutke odmora.

S posebnom pažnjom brinemo o našim gostima, a ljubaznost i srdačnost su nam na prvom mjestu. Spremni smo vam pružiti sve potrebne informacije kako biste iskoristili vrijeme u Trebinju na najbolji mogući način. Radujemo se vašem dolasku i nadamo se da ćete uživati u udobnom odmoru u našim apartmanima “Vukalović”.

Neka vaš boravak ovdje bude ispunjen srećom i lijepim uspomenama!

Vaši domaćini, Apartmani “Vukalović

Info tel: 00387 65 894 325

Adresa: Petrina 43, Trebinje

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

You don't have permission to register