O nama

Osnovna djelatnost našeg  poslovnog adresara (digitalno) oglašavanje na prostorima cijele  regije na (Balkanu), te pristup o potrebnim  informacijama poslovnih subjekata koji se nalaze u našim bazama podataka.

Omogućavamo vam poslovnu informaciju koju naši timovi ažuriraju na redovnoj osnovi.

Za svako poduzeće možete pronaći podatke o njgovim proizvodima i uslugama, kao i njegove kontakt podatke.

Brojni kriteriji, koji se redovito ažuriraju, garantiramo odlične rezultate za vaše vlastite marketinške aktivnosti i segmentaciju tržišta:

Podaci o asortimanu proizvoda, vrsti usluge, prikaz kroz slike te adresa preko Google Maps, jedan ili više brojeva.

Formiramo  poslovni koncept za sve poslovne subjekte iz cijele regije. Izrada svih poslovnih podataka na jednom mjestu. Svi podaci pristupačni te brzo i lako dostupni svim korisnicima. Trudimo se kako bi kontinuirano postigli što veću kvalitetu posjećenosti našeg portala te što bolje reklamiranje Vaših poslovnih djelatnosti kroz digitalni marketing.

Za sve trenutno aktivne firme širom regije, dobit ćete sveobuhvatne podatke, bez obzira na veličinu poduzeća, od malih trgovaca i nezavisnih obrtnika do multinacionalnih kompanija.

Zainteresirani ste za uspostavljanje novih partnerstava, pronalaženje klijenata ili stjecanje novih kupaca?

Ništa nije lakše uz “Balkanske puteve poslovnog adresara“.

Strukturirani podaci, a osobito referencirane firme po stvarnoj djelatnosti omogućavaju bolje segmentiranje (odabir) vlastite ciljne skupine što će dodatno poboljšati učinkovitost i preciznost vašeg cjelokupnog marketing plana.

You don't have permission to register