Kvantna analiza i terapija – Trebinje

The property
 • Digestivni sistem: zubi, jednjak, želudac, crijeva, pankreas, jetra, zuč
 • Respiratorni sistem: nos, sinusi, dušnik, bronhije, pluća, plućna maramica
 • Genitor-urinarni sistem: bubrezi, mokračni mjehur, prostata, testisi, jajnici, materica
 • Kardiovaskularni sistem: srce, krvni sudovi, srčani zalisci
 • Krv i limfni sistem: arterije i vene mozga, vrata, torza, ekstremiteta… limfni sistem unutrašnjih organa, prepona, dojki, ekstremiteta
 • Endokrini sistem: štitna žlijezda, nadbubrežne žlijezde, hipotalamus
 • Nervni sistem: mozak, živci kičmenog stuba, lumbosakralnog pleksusa, lica
 • Senzorni sistem: uši, oči, koža
 • Lokomotorni sistem: kičma, pršljenovi, skeletni sistem, zglobovi, ligamenti, mišići
 • Mikroorganizmi: bakterije, virusi, gljivice, paraziti
 • Psihološka matrica; Intolerancija/ preporuka za ishranu
 • Alergije
Kvantna analiza

Pregled se odvija putem bioinduktora – slušalica, bez zvuka, bez ikakvih neugodnosti i najbitnije, bez ikakvih štetnih uticaja. Tokom pregleda se dijagnostikuje sve sto se trenutno odvija u organizmu, zajedno sa predispozicijom za razvoj neke bolesti, na temelju trenutnog stanja organizma.

Biorezonantna terapija je zasnovana na bioenergetskim mogućnostima svakog pojedinca. Aparatom se tokom dijagnostike, prikupljaju sve frekvencije, zdrave i patološke i šalju natrag u aparat, gdje se invertuju. Efekat – nezdravi talasi se neutrališu i tako poništavaju. Inverzijom patoloških frekvencija, korigovane se šalju nazad pojedincu i na taj način, podstiče se organizam, da pokrene proces samoizlječenja.

Terapija je uspješna u tretiranju alergija, intolerancija na hranu, uništavanje mikroorganizama, metaboličkih oboljenja, autoimunih bolesti, reumatoloških oboljenja, detoksikacija, jačanje imuniteta, hronične degenerativne bolesti, psihosomatske bolesti, akutni i hronični bolovi i još preko 3.000 terapija.

Kvantna foto terapija se odvija putem aparata, koji u sebi ima integrisane magnete i koji putem svijetla emituje frekvenciju od 5Hz, do 1.000Hz, koja je uspiješna u terapiji bola. Sa njom se tretiraju bolesti kičme – osteohondroza, skolioza, hernija intervertebralnog diska, posttraumatski bol, poremećaji hrskavice, isialgije, artritis, artroza, smrznuti zglobovi, mišići, ligamenti, upale, teniski i golferski lakat, sportske povrede…

Kvantna analiza

Pored ove dvije terapije, nudimo i:

Fotodinamicku terapiju, koja podrazumjeva stimulaciju laserskom svjetlošću sitne nazalne kapilare. Takodje je apsolutno bez štetnih efekata, a dobrobiti ove tarpije se ogledaju u:

Poboljšanju metabolizma serotonina i vitamina D, umanjenu ili/i liječenju depresije, hroničnih bolesti, virusnih i bakterijskih bolesti, anksioznih poremećaja, stimulacije imunog sistema, inhibicije koagluacije krvi i inhibicije agregacije trombocita, ima protiv upalno dejstvo, protiv infekcija, edema, bolova povezanih sa upalama, poboljšanje zacijeljivanja rana, harmonizacija hormona i jos mnogo benefita.

Kvantna Analiza

Možemo da se pohvalimo da se dijagnostika i biorezonantna terapija rade se na trenutno, najsavremenijem i najboljem aparatu iz domena kvantne medicine, koji dijagnostiku i terapiju obavlja sve do molekularnog nivoa. Kvantna foto terapija i fotodinamička terapija se takodje obavljaju na aparatima koji su, u domenu foto/magnetno/lasersko kvantne terapije najsavremeniji, sa najboljim proizvodjačkim specifikacijama i do sada, najboljim terapeutskim učincima.

Dijagnostika i terapija nisu štetne, nema zračenja, neorijatnosti, mogu da se obavljaju na osobama svih uzrasta, od 0 – 100god, bilo kakvi implanti, (metalni,silikonski…), nisu smetnja ni za dijagnostiku, ni za terapiju.

Tokom dijagnostike, skeniranje putem bioinduktorskih slušalica traje maksimalno 5min, nakon toga se analizira skenirano i analiza traje izmedju 40 i 90min, u zavsinosti od stanja organizma. Terapija bilo kog stanja, oboljenja traje izmedju 30 i 40min.

Kvantna analiza

Dijagnostiku i terapije obavlja dipl. psiholog i dijagnostičar/terapeut kvantne medicine, za zakazivanja se javite na navedeni telefon ili mali.

Vaša Kvantna Medicina Trebinje

 
Kvantna Analiza
Kvantna Analiza
Kvantna analiza
Kvantna Analiza

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

937 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register