Miskin transport d.o.o VAKO

The property
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stečenom znanju našeg stručnog tima na polju špedicije i transportne logistike umanjujemo komplikovanost carinskih i drugih procedura nudeći Vam rješenje jednog partnera za sve Vaše logističke potrebe.
Profesionalnost u radu, pružanje savjeta i usluga, predstavljaju osnov i moto našeg preduzeća. U našoj poslovnici u Trebinju, u svakom trenutku naići ćete na ljubaznost, otvorena vrata za saradnju kao i profesionalizam i efikasnost u radu u ispunjavanju vaših logističkih potreba. Miskin transport d.o.o je najbrži i najbolji način da dođete do željenog cilja.
U drumskom transportu za prevoz robe koristimo moderne i savremeno opremljene kamione nosivosti od 1t do 22t. Vozila su različitih konstrukcija i specijalizovana za transport svih vrsta tereta pod bilo kojim temperaturnim režimom.
Osiguravamo najbolje kontrolisane unutrašnje uslove za prevoz Vaše robe. Da biste se u to uvjerili kod svake ste dostave slobodni robu kontrolisati. Takođe smo se pobrinuli da je pošiljka osigurana i od vanjskih uslova, i to 100% kod renomirane osiguravajuće kuće (Euro herc).
Dugogodišnje iskustvo stavljamo u službu svakodnevnih izazova, a zadovoljstvo naših partnera i saradnika uvijek je na prvom mjestu.
Vaše zahtjeve za ponudu transporta I špediterske usluge možete poslati na vakom85@hotmail.com

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

2231 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register