Pub Garlik Trebinje

The property
  • Adresa: Ruska 12, Trebinje 89101
  • Telefon: 065 202-000
Novootvoreni gastrilo pub Garlik oduševiti će vas svojom udobnošću i toplim ambijentom rustikalno uređenog enterijera, s pažljivo odabranim detaljima savremenog štiha. Spoj industrijskog dizajna, drveta, prirodnih materijala, retro i moderne rasvjete stvara prijatan, domaćinski ambijent, idealno mjesto za kafe pauzu, poslovni ručak, prijatne trenutke u društvu članova porodice ili duge razgovore uz orijentalnu muziku i  omiljena jela i pića.
Sam naziv restorana asocira nas na dragocjenu namirnicu, na zdrav organizam, na dobar imunitet, dakle zdrava priča. Bijeli luk kao lijek i gastro nota vodi ka kompletnom užitku za nepca i najbolji je dar u ovo Covid ludo vrijeme.
Visoki standardi u pripremi hrane, kao i u njenom serviranju samo su dio onog što vas očekuje ukoliko se odlučite da posetite gastro pub Garlik. Najukusnija hrana, pripremljena pod budnim okom pravih gastronomskih magova učiniće da sva vaša čula ožive i da se prepustite maksimalnom uživanju. Uz to naravno neizostavan dio čine i fantastična pića, pa ćete imati mogućnost da se uvjerite da je ovo mjesto hedonizma i najvećih uživanja.
Reakcija gostiju potvrđuje napor vlasnika  da originalno osmisli svoju ponudu.
Dobrodošli!

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

065 202-000
2613 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register