Apartman Most i caffe Most Bregovi

The property
  • Adresa: 5 Ruska, 89101 Trebinje, Bosna i Hercegovina 
  • Telefon 065 213-058
U samom srcu najljepšeg Trebinjskog naselja - Bregovi, a po riječima posjetilaca "Trebinjskog Dedinja", nalazi se naše malo carstvo. Raspolažemo sa kompletno, moderno, fukcionalno i ukusno sređenim apartmanom, koji se nalazi na istoimenoj lokaciji gdje i naš Caffe "Most", odmah pored bregovačkog bazena.
Pored atraktivne i tražene lokacije možemo se pohvaliti se i enterijerom i izuzetnim dizajnom našeg apartmana, kao i mnogobrojnim zadovoljnim posjetiocima i njihovim visokim ocjenama. Vaše je samo da rezervišite i dođete, ostalo je naša briga. Trudimo se u potpunosti izaći u susret vašim željama i težnjama.
Apartman je opremljen flat tv-om, klimatizovan, pokriven jakom wi-fi mrežom i izuzetne čistoće i komfora. Parking je takođe obezbijeđen za naše goste. U vrućim ljetnjim danima i večerima, svježinu pronađite u našem istoimenom caffeu "Most", na istoj lokaciji. Nudimo vam širok spektar ponude omiljenih napitaka (alkoholnih i bezalikoholnih), uz prijatnu muziku i atmosferu.
Kupalište i rekreacioni centar "Bregovi" sa kompletnim sadržajem su odmah tu ispred vrata našeg apartmana i caffe-a. Ko nije doživio radost boravka u Trebinju, nije doživio praznik za sva čula. Pozivamo vas da zajedno stvaramo bogate uspomene i momente za sjećanje u ovom božanstvenom okruženju i sa svim benefitima.
Očekujemo vas i ove godine sa osmijehom i pićem dobrodošlice!
Vaš apartman i caffe-bar "Most" - Bregovi

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

065 213-058
413 Views
More from this employer
31. Maja 2023.
30. Maja 2023.
25. Maja 2023.
25. Maja 2023.
You don't have permission to register