Apartmani Luxury Milićević

The property
Dobrodošli u apartmane “Luxury” (Milićević) – sinonim za luksuz i prestiž!
Naši apartmani ocijenjeni su najvišom bonitetnom ocjenom, a njihova izuzetna atmosfera ostavlja neizbrisiv dojam na svakog gosta. Naziv “Luxury” već sam po sebi upućuje na vrhunsku razinu udobnosti i usluge koju pružamo. Gostoprimstvo je u našem srcu, te s iskrenom pažnjom i brižnošću osiguravamo da svaki trenutak vašeg boravka bude ispunjen zadovoljstvom. Naši zadovoljni gosti rado dijele svoje oduševljenje, a ponekad su riječi jednostavno suvišne kad se doživljaj sam po sebi priča.
No, kako slike govore više od hiljadu riječi, pozivamo vas da zavirite u našu impresivnu galeriju fotografija i osjetite duh raskoši koja vas očekuje. Naši apartmani smješteni su u divnom naselju samo nekoliko kilometara udaljenom od grada, s prekrasnim pogledom nadomak Grada Sunca i manastira Tvrdoš.
Uživajte u ugodnom ambijentu naših dvije klimatizovane, potpuno uređene i funkcionalne jedinice, opremljene svim potrebnim sadržajima za vašu udobnost. Besplatan Wi-Fi i parking pružaju vam dodatnu slobodu tijekom boravka. Za ljubitelje sporta na otvorenom, na raspolaganju su fudbalski i košarkaški teren, gdje možete aktivno provoditi vrijeme u prekrasnoj prirodi. Iz naših terasa pruža se nevjerojatan i magičan pogled na okolicu, stvarajući jedinstvenu sliku koja će vam ostati urezana u sjećanju.
Trudimo se premašiti očekivanja, te nastojimo upotpuniti sadržaj vašeg boravka sa svim raspoloživim pogodnostima.
Stoga, nezavisno jeste li naš novi gost koji tek otkriva čari naših apartmana “Luxury” ili već stari znalac koji se rado vraća, srdačno vas pozivamo da budete naši dragi gosti.
Dobro nam došli!

Info tel: +387 66 274 403

Adresa: Put Sv. Vasilija Tvrdoškog bb, Trebinje 89 101

 

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

+387 66 274 403
430 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register