Vila Perla

The property
Kao sjajna biserna perla u luksuznom nakitu, koja odvaja svojim šarmom i posebnosti, tako i nad gradom u velelepnom zdanju, nalik palati, uzdiže se i ovaj dragulj – naša stasita ljepotica “Vila Perla”.
Ponosni smo što našim dragim gostima možemo otvoriti vrata i ponuditi sljedeće sadržaje: prvenstveno dobrodošlicu u naša četiri jednosobna stana sa odvojenim kupatilima, kuhinjama i terasama i dvije delux sobe. Opremljeni smo i dodatnim krevecima za mališane u skoro svim sobama. Enterijer, kao i eksterijer je modernog i funkcionalnog dizajna. Cijeli nas kompleks je klimatizovan, pokriven jakom wi-fi mrežom, flat(lcd) tv-om, i video nadzorom.
Obezbijedili smo vam takođe i podzemni (garažni) parking. Bonus vašoj sigurnosti je diskretni box sef (siguronosna kutija), za odlaganje i čuvanje vaših ključeva. O svakom detalju smo brinuli i vodili računa, da vam boravak kod nas ispiše i ovjekoviječi najljepše uspomene. Možda sa krovne terase sa fantastičnim, panoramskim pogledom na grad, ili hercegovačku Gračanicu (Crkvinu), mostove i rijeku, izbor je vaš. Nalazimo se na samo par minuta hoda od centra grada, a opet izolovani na mirnom mjestu, gdje možete uživati svim čulima, o čemu svjedoči i naša visoka recenzija na Booking-u.
Domaćinsku i srdačnu dobrodošlicu želi vam vaša “Vila Perla”
Info tel: +387 65 564 602

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

614 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register