The property
  • Adresa: Jovana Dučića bb (trg kod fontane) (201,05 km 89101 Trebinje, Bosnia and Herzegovina
  • Telefon: 066 434 927
  • Facebook:
  • Instagram:
Butik "Stil" je jedan od kultnih butika grada Trebinja. Smjesten na lokaciji u centru grada, na glavnom gradskom trgu, kod fontane u ulici Jovana Dučića bb. Zavirite u ovo malo, ali odabrano carstvo vrhunskog stila i opravdanog naziva. U tradiciji našeg dugogosnjeg poslovanja, možemo se bez prepotencije pohvaliti da smo izgradili ime i brend, te opravdali visoka očekivanja kao i očekivanja naših mušterija. Naša primarna misija je jednostavna, zadovoljiti potrebe nove generacije kupaca koji traže više i drugačije, biti najbolji u svom djelovanju kako bi osigurali vaše zadovoljstvo i povjerenje, zato se ne ustručavajte kontaktirati nas, tu smo zbog vas, zahvalni smo na svakom vašem upitu te vam sa entuzijazmom pružamo pomoć pri odabiru vaših novih odjevnih predmeta.
U našem butiku naći ćete visoko kvalitetne i moderne komade odjece. Prilagođavamo se svim uzrastima, ukusima, kao i veličinama. Trudimo se donijeti inovacije na tržište, te se kvalitetom i dizajnom prilagoditi vodećim svjetskim trendovima, kao i klasičnijim, svedenijim i sportskim varijantama. U prvoklasnoj bogatoj ponudi, izaberite nešto za sebe. Iz kolekcije ženske, muške, svečane i casual ponude po vašoj želji. Dame, zablistajte u efektnim, svečanim, unikatnim haljinama za sve posebne prilike uz adekvatan i prikladan prateći aksesoar. Za muškarce, tu je takođe program širokog spektra. Dvoetažni butik sređenog enerijera je mjesto vaše nezaobilazne posjete. Česte promocije, akcije i sniženja raduju naše mušterije, a mi smo tu zbog vas. Ljubazno osoblje profesionalnim sugestijama će vam pomoći u finalnom odabiru bez greške. Vase zadovoljstvo je naša ambicija i imperativ.
Inspirirsani modno osvještenim ženama, pružamo vam inovativni način naručivanja iz udobnosti vlastitog doma, za vas pratimo trendove i u vaše domove unosimo dašak glamura po razumnim i pristupačnim cijenama…
Svaka žena zna da istinska ljepota dolazi iznutra ali svakako nije na odmet istaknuti i njezin vanjski sjaj, iako odjeća ne čini ženu, ona ima snažan utjecaj na njeno samopouzdanje pa upravo zbog toga mnoge žene ne pristaju na kompromis kad je u pitanju njihova nova garderoba za koju će se i u prepunom ormaru pronaći prazna vješalica. Beskompromisnom kvalitetom uz garantovano pristupačne cijene na tržištu, isporuka paketa u roku 2 radna dana te plaćanje paketa tek kada stigne na vašu adresu prema svakom kupcu garancija su potpunog zadovoljstva.
Moda je prolazna, stil je vječan!
Dobro nam došli.

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

066 434 927
3350 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register