Cvjećara Kaktus Flowers and gift shop Trebinje

The property
  • Adreesa: Preobraženska 3. 89101 Trebinje
  • Telefon: 059 260-193
Cvjećara “Kaktus” iz Trebinja koja posluje od 1988. godine, otvorila je vrata svoje podružnice u Hiper Kort marketu u Trebinju. Kao i do sada, očekuje Vas veliki izbor cvijeća, aranžiranog tako da ispunjava najveće zahtjeve kupaca dugi niz godina. U novootvorenom “Flowers and gift shop”-u u Hiper Kort marketu oduševiće Vas elegantno izrađen enterijer sa najfinijim detaljima i bogata ponuda gotovih cvijetnih aranžmana za poklon.
Uz veliku pažnju koju posvećujemo vizualnom identitetu svakog buketa, vodimo i brigu da ih složimo isključivo od najsvježijeg cvijeća koje svakodnevno stiže na našu adresu.
Maksimalno se trudimo ispoštovati želju svakog klijenta i ujedno pružiti svakom aranžmanu svoj prepoznatljivi kreativni potpis.
Ponosimo se i time da redovito pratimo svjetske trendove pa tako u našoj ponudi možete pronaći i trenutno vrlo tražene jumbo bukete.
Posebno pogodno za kupce koji trebaju idealan poklon, a da je već spreman i samo čeka na Vas.
Pored bogate ponude cvijetnih poklona, možete pronaći neobične i posebne poklone za nju i njega, kao i pakovanja Vaših poklona. Jednostavan i elegantan dizajn osigurava da svaka cvjetna kombinacija izgleda profinjeno i moderno.
Ljubazno osoblje po kojem je prepoznatljiva cvjećara “Kaktus” godinama, očekuje Vas i na novoj adresi u ulici Stepe Stepanovića bb da ispuni sva Vaša očekivanja i zahtjeve.
Posjetite i obradujte sebe i svoje najmilije.

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

059 260-193
1680 Views
More from this employer
17. Novembra 2022.
13. Novembra 2022.
You don't have permission to register