Cvjećara i gift shop “Kaktus”

The property
Tradicija od 35 godina naseg postojanja i poslovanja je dovoljna da se pomene kada se počinje priča o nama. Dugi niz godiina se bavimo svim cvijetnim aranžmanima pažljivo. Kao i do sada, očekuje vas veliki izbor cvijeća, aranžiranog tako da ispunjava i najveće zahtjeve kupaca svih ovih godina.
Sam enterijer poslovnice Flower & gift shop će vas oduševiti na prvu, kao i bogata ponuda cvijetnih aranžmana za poklone. Uz veliku pažnju koju posjećujemo vizuelnom identitetu svakog buketa, vodimo računa da budu složeni od svježeg cvijeća koje nam stiže u najraznovrsnijem asortimanu. Maksimalno se trudimo da svakom kupcu pružimo autentičan kreativan “potpis” uz lični odabir.
cvjećara cvjećara
Pratimo svjetske trendove i aktuelnosti, pa u našoj ponudi možete pronaći i efektne i praktične “gift box” (poklon kutije), već napravljene ili kreirane po vašoj želji i ovisno o prilici i namjeni (slave, vjenčanja, krštenja, rođendani, rođenja djece, godišnjice, vjeridbe i sl.). Nudimo i veliki izbor raznog sobnog bilja. Ljubazno osoblje uvijek će vas srdačno dočekati na obe naše adrese “Flowers& gift shop” u ulici Stepe Stepanovica ili u cvjećari “Kaktus” na adresi Preobraženska 3 ispred Marketa 99. Cvjećara “Kaktus” je naša prvootvorena poslovnica i tako reći starija sestra naše cvijetne imperije. Takođe i ovdje imate širok izbor rezanog, svježeg, saksijskog, suhog cvijeća kao i veliki izbor ostalog aksesoara.
cvjećara
cvjećara
Svojim iskustvom i profesionalnošću naše osoblje će vam pomoći da napravite pravi izbor. Bilo da se radi o izboru buketa za poklon, za sve prilike, ili da se radi o preporuci za kićenje svadbenih auta, prostora za vjenčanje (sve vrste ukrašavanja) ili da se radi o izboru cvjetova za kićenje svatova, kumovskih cvjetova ili vjenčanih buketa (bidermajera) izbor i odluka je vaša, realizacija zamišljenog je naša, sa nama ste bez brige. Sve što možete zamisliti, mi vam možemo realizovati. Zadovoljni kupci već 4-tu deceniju nam vjeruju i čine nas vodećim liderom u prodaji cvijeća. Uljepšajte svoj životni ili radni prostor i dajte poseban “potpis” vašim slavljima. Tu smo za vas, dobro nam došli, vaša Cvjećara “Kaktus” i “Flowers and gift shop”

Poslovnica 1 (ispred Marketa Tropic)

  • Preobraženska 3. 89101 Trebinje
  • 059 260-193

Poslovnica 2 (hipermarket Kort)

  • Stepe Stepanovića, 89101 Trebinje
  • 059 260-193
cvjećara
cvjećara
cvjećara
cvjećara
cvjećara
cvjećara
cvjećara
cvjećara

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

059 260-193
2815 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register