Leotar pekara d.o.o.

The property
  • Adresa: Vuka Mićunovića br 1
  • Telefon1: 060 324 444
  • Telefon2: 066 142 919
  • Za mirisno jutro i ugodan dan...
Sinonim za tradiciju i kvalitetu svježe pečenog hljeba  i ostalih pekarskih proizvoda u regiji.
Pekara Leotar d.o.o. je zaslužna za svakodnevnu ponudu svježih pekarskih specijaliteta u gradu Trebinju.
Tokom proteklih godina pekrara Leotar se spremno prilagođavala brzim promjenama na tržištu, tehnološki modernizovala i mijenjala u skladu s trendovima i željama vjernih potrošača.
No, ono najvažnije je zadržala: tradicionalni pristup u pripremi proizvoda od najboljih sastojaka provjerenih domaćih dobavljača.
U ovoj moderno opremljenoj pekari svakodnevno možete pronaći svježe pečene proizvode.
Usprkos savremenoj tehnologiji, proizvodi su i danas zadržali mirise i ukuse koje pamtimo iz djetinjstva, iz domova naših baka i djedova.
Za sve što smo postigli zaslužna je samo jedna misao, a to je iskrena strast prema pekarstvu.
Ponosni smo i čast nam je što smo dobili mogućnost njegovati i razvijati brend Leotar pekare, te se nadamo da ćemo vrhunskom kvalitetom proizvoda opravdati povjerenje vjernih potrošača.
Put od pažljivo izabranih sastojaka sastojaka do svježe pečenog vrhunskog proizvoda dugotrajan je proces.  Da bi svi naši proizvodi bili odličnog kvaliteta veliki značaj pridajemo svim fazama proizvodnje, a posebno procesu pečenja koji mora biti savršen.
Visoki kvalitet proizvoda uz predan trud naših vrijednih pekara rezultat je i uvođenja sistema kontrole sigurnosti hrane. S ciljem ostvarenja visokog kvaliteta i zdravstvene ispravnosti proizvoda uveden je sustav HACCP koji predstavlja sistem kontrole sigurnosti hrane u svim fazama procesa njene proizvodnje i distribucije.

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

066 142-919
3338 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register