Mali građevinar

The property
  • Adresa: Srbac
  • Ulica: Partizanska bb.
  • E-mail: aleksandar.komadina@gmail.com
  • Tel: 065/387-716
  • Tel2.: 065/522-434
  • Tel3: 051/740-505
  • Web: www.mali-g.com
MALI GRAĐEVINAR je projektni biro koji se bavi projektovanjem i izvođenjem raznih tipova objekata i konstrukcija, enterijera te samog namještaja.
Kroz  svoju kratku istoriju (osnovan 2010 godine) ova firma se primarno bavila projektovanjem raznih tipova objekata i konstrukcija, te njihovim izvođenjem. Kroz ovaj period sticali  smo prepoznatljivost na kvalitetu i zadovoljstvu naših klijenata.
Projektovali  i gradili smo objekte ne samo na lokalitetu opštine Srbac već i širom Bosne i Hercegovine.
Bavimo se projektovanjem različitih tipova objekata za različite namjene, počev od stambenih, poljoprivrednih, zdravstvenih, sportskih pa do industrijskih objekata i mnogiuh drugih. Kroz svoje postojanje projektovali smo više stotina objekata širom države i Evrope. Kroz svoj rad mimo arhitektonskog i građevinskog projetovanja sarađivali smo sa dosta iskusnih stručnjaka iz oblasti elektrotehnike, mašinstva, elektronike i slično.
KONSTRUKCIJE ( STATIKA – RADIONIČKI CRTEŽI – IZVOĐENJE )
Statički proračun i garancija stabilnosti  betonskih, drvenih, čeličnih ili bilo kakvih drugih tipova konstrukcija primjenjljivih u građevinarstvu svakako je jedna od stavki koja se provlači kroz sve naše dosadašnje projekte. Uz našu pomoć obezbjedite sebi stabilan i siguran dom , radnju, proizvodni ili skladišni prostor. Smanjite troškove rasipanja materijala racionalizacijom i pametnim projektovanjem konstruktivnih elemenata od strane licenciranih stručnjaka iz oblasti građevine.
ENTERIJER DOMA ILI POSLOVNOG PROSTORA
Uz našu stručnu pomoć uljepšajte svoj omiljeni kutak, prostoriju ili poslovnoži prostor. Dobre ideje uređenja enterijera su svakako jedna od stavki koje doprinose udobnosti i atraktivnosti unutrašnjeg prostora.
INDUSTRIJSKI DIZAJN ( NAMJEŠTAJ OD IDEJE DO REALIZACIJE
Imate ideju za određen komad namještaja ali ne znate kako doći do proizvoda. Izrada modela i nacrta za namještaj i prilagođavanje CNC mašinama.
VIZUALIZACIJA
Ako ste stručnjak iz oblasti arhitekture i građevine a treba vam pomoć oko predstavljanja vaše ideje ili projekta, vizualizacija je najmanje što možemo učiniti za vas.

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

1887 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register