Mesnica Tarana Trebinje

The property
  • Adresa: Luke Vukalovića bb . Trebinje
  • Telefon: 059 260 220
  • Fax:  059 260 220
  • Instagram
  • Facebook
Mesnice posluju  u okviru firme "TDS", a Restoran u okviru firme "TAMI". Prepoznatljiva je po dugogodišnjoj tradiciji porodičnog poslovanja kao i  filozofiji i poslovanju koje se temelji na vrhunskoj usluzi i povjerenju kupaca.
Ponuda je bazirana na domaćem uzgoju, visokoj kvaliteti mesa i mesnih proizvoda. U svom poslovanju primjenjujemo i provodimo HACCP sustav te pravila koja su njime definisana što osigurava zdravstvenu ispravnost hrane, a nit vodilja nam je zadovoljan kupac koji se iznova vraća.
Trebinjci su vrlo brzo prepoznali kvalitet ovog brenda, za koje možete čuti samo riječi pohvale. Orijentisanost na preradu i prodaju proizvoda od isključivo domaćeg mesa (bez uvoza već kupovine živine isključivo iz sela i okolnih mjesta Trebinja), neminovno se morala odraziti na vrhunski kvalitet onoga što nude. Pored mesnica, restorana i roštiljnica posjeduju i sušare kao i mesne prerađevine pod brendom Tarana i u širokoj prodaji. Pored uvijek svježeg mesa i mesnih prerađevina, za Taranu kažu da ima najbolji roštilj u gradu! Posebnu draž ćete doživjeti u restoranu Tarana u Vinogradima uz kapljicu vina iz istoimenih podruma kao i u roštiljnicama Tarana koje se nalaze u Gorici i na južnom gradskom izlazu.
Trudimo se postaviti ljestvicu kvaliteta naše usluge na više granice od naših konkurenata i cilj nam je da ostanemo oni koji postavljaju standarde u ovoj branši.
Dobra higijenska praksa u poslovanju s mesom!
Svojim kvalitetom i širokim asortimanom mesnica Tarana je na brojnim sajmovima nosilac pehara, priznanja i zlatnih medalja!
  • "Nema hrane bez Tarane!"

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

059 260 220
3307 Views
More from this employer
31. Maja 2023.
30. Maja 2023.
25. Maja 2023.
25. Maja 2023.
You don't have permission to register