Mesnica Tarana Trebinje

The property
  • Adresa: Luke Vukalovića bb . Trebinje
  • Telefon: 059 260 220
  • Fax:  059 260 220
  • Instagram
  • Facebook
Mesnice posluju  u okviru firme "TDS", a Restoran u okviru firme "TAMI". Prepoznatljiva je po dugogodišnjoj tradiciji porodičnog poslovanja kao i  filozofiji i poslovanju koje se temelji na vrhunskoj usluzi i povjerenju kupaca.
Ponuda je bazirana na domaćem uzgoju, visokoj kvaliteti mesa i mesnih proizvoda. U svom poslovanju primjenjujemo i provodimo HACCP sustav te pravila koja su njime definisana što osigurava zdravstvenu ispravnost hrane, a nit vodilja nam je zadovoljan kupac koji se iznova vraća.
Trebinjci su vrlo brzo prepoznali kvalitet ovog brenda, za koje možete čuti samo riječi pohvale. Orijentisanost na preradu i prodaju proizvoda od isključivo domaćeg mesa (bez uvoza već kupovine živine isključivo iz sela i okolnih mjesta Trebinja), neminovno se morala odraziti na vrhunski kvalitet onoga što nude. Pored mesnica, restorana i roštiljnica posjeduju i sušare kao i mesne prerađevine pod brendom Tarana i u širokoj prodaji. Pored uvijek svježeg mesa i mesnih prerađevina, za Taranu kažu da ima najbolji roštilj u gradu! Posebnu draž ćete doživjeti u restoranu Tarana u Vinogradima uz kapljicu vina iz istoimenih podruma kao i u roštiljnicama Tarana koje se nalaze u Gorici i na južnom gradskom izlazu.
Trudimo se postaviti ljestvicu kvaliteta naše usluge na više granice od naših konkurenata i cilj nam je da ostanemo oni koji postavljaju standarde u ovoj branši.
Dobra higijenska praksa u poslovanju s mesom!
Svojim kvalitetom i širokim asortimanom mesnica Tarana je na brojnim sajmovima nosilac pehara, priznanja i zlatnih medalja!
  • "Nema hrane bez Tarane!"

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

059 260 220
4386 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register