Mesnice Rogan

The property
  • Adresa: Trebinje- Kralja Petra 1 Oslobodioca Gril- Nemanjina 4
  • Tel: 066/ 801-087, Bileća Peka Pavlovića 4
  • Tel: 066/ 801- 088, Berkovići- Berkovići bb (Strupići)
  • Tel: 066/ 801-093, 059/484-624
Mesnica Rogan nalazi se na atraktivnoj lokaciji u u centru grada, na glavnoj ulici. Adresa je Kralja Petra 1 Oslobodioca.
U našem širokom i bogatom asortimanu, zastupljene su sve vrste svježeg, suvog, obradjenog mesa i suhomesnatih proizvoda, ćevapi, roštiljske kobasice...
Najznačajnija stvar je da je meso isključivo domaće, kontrolisanog porijekla, hranjeno prirodno, bez koncentrata, tova i suplementacije. Kada kupujete u našoj mesnici, možete biti sigurni da kupujete meso premium kvalitete, uzgojeno na hercegovačkim planinskim pašnjacima, odabrano i narezano s pažnjom da bi Vaše uživanje bilo potpuno.
Sa tradicijom od 25 godina postojanja, nudimo konstantno vrhunsko meso, po svjetskim standardima i veterinarskim nadzorom. Ispravnost i kvalitet garantuje  veterinarski institut i tim tehnologa. Mesnice Rogan se nalaze na lokacijama:  Trebinje, Bileća i Berkovici, a distribuciju vršimo na području Istočne Hercegovine i istočnog Sarajeva (Pale, Sokolac). Mesnice Rogan nude zdravu, svježu i kvalitetnu hranu. Samo kvalitetom proizvoda i usluge, zadovoljan kupac ce opet doći. Dobrodošli!
Podsjetnik: Crveno meso sadrži sve nutrijente potrebne za jačanje imuniteta organizma. Učinite ga vašim saveznikom u borbi protiv hroničnog umora, prehlada i viroza.
Brojna provedena istraživanja potvrđuju da crveno meso predstavlja pravilan izvor visoko kvalitetnih proteina, dok konzumacija istog osigurava brojne važne nutrijente neophodne za razvoj i održavanje funkcionalnih i motoričkih vještina našeg organizma.

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

066/ 801-093
3034 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register