Parfimerija Dior Trebinje

The property
  • Adresa: Ulica Jovana Ducica, 89101 Trebinje, Bosnia and Herzegovina
  • Telefon: 059 220 942
Parfimerija "Dior", nalazi se na centralnom gradskom trgu, kod fontane i tik uz zelenu pijacu, na adresi Jovana Ducica 4. Ukoliko želite da dobijete kompletnu uslugu prilikom kupovine, zakoračite u ovaj bogati, mirisni svijet blagostanja i osjetnog zadovoljstva. U skladu sa potrebama i brizi o sebi, mi konstantno definišemo koncept ljepote i njege.
Nudimo širok asortiman dekorativne, preparativne kozmetike, mnogih programa za kosu i kožu, te bogate ponude parfema i pratećeg programa najvećih svjetskih brandova (Dior, Chanel, Gucci, Armani, Tom Ford... i ostali), ukoliko želite da istaknete svoju individualnost za nezaobilazan šarm i snaznu ženstvenost. Imamo i asortiman cjenovno prihvatljivijih, ali ne i loseg kvaliteta brandova.
Ekskluziva naše ponude je Revlon i Burjois, firme opravdane kultnom, tradicijom i kvalitetom. Osnažite svoju njegu, a licu podarite "malo boje" u skladu sa potrebama, mogućnostima, kao i stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Originalni, kvalitetni i pristojnih cijena brandovi stoje na raspolaganju, kako za dame, tako i za muškarce od stila. Odlučili smo da u ponudu uvrstimo i poklon bonove, kojima mozete obradovati neku dragu osobu, kao i stalne akcije i bonuse na oduševljenje i zadovoljstvo naših mušterija. Vec preko 20 godina pratimo vodeće trendove i novitete na tržištu, ali ne zapostavljamo niti se odričemo, dobrih starih "klasika" i "evergreena" u kozmetičkoj ponudi. Uvijek smo korak ispred drugih, samim nazivom parfimerije "Dior" kao simbolom dobrog ukusa i izbora kao i izlaganjem robe po najvišim mogućim standardima. Uz naše ljubazno i edukovano osoblje, vaše snove pretvorite u javu. Od visoko selektivnih, zvučnih imena preko ostalih komercijalnih, cjenovno prihvatljivih. Naša politika poslovanja je vrijedna poštovanja. Intenzivnije sanjajte i na javi, uz magicni svijet odabrane kozmetike (beauty linija), upotpunjenim carstvom i bogatstvom mirisa. Mi smo pravo rješenje za vas. Otkrijte novu dimenziju ljepote!
Dobro dosli!

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

059 220 942
2758 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register