Pekara Bojanić Trebinje

The property
  • Adresa: Pridvorci 30. Trebinje
  • Telefon: +38766197782
Dugogodišnjom tradicijom (od 2009.g) i postojanjem dobro smo znani svojim sugrađanima i prepoznatljivi po kvalitetu. Kako se usluga i kvalitet dopadaju našim korisnicima, distribucija ja u pogonu na teritoriji čitavog grada Trebinja kao i Bileće i Gacka.
Pekara Bojanić se trudi se da neodoljivim ukusima i svježom ponudom zadovolji potrebe svih svojih korisnika
Kod nas je sve tako fino, “diše i miriše”, razne vrste hljebova, peciva, lisnatog programa, pita, kao i veliki asortiman božanstvenih slastica (kolača, kiflica, krofni…), kao i slanih neodoljivih gurmanskih zalogaja.
Radimo kompletan program za proslave od slavskog hljeba, kiflica, svih vrsta bijelih i polubijelih hljebova, pita, kolača, baklava, slatkih i slanih torta, slanih rolata kao i krofne za dječije rođendane… Iz ponude izdvajamo novi proizvod, rezani hljeb što je za naš grad i cijelu Hercegovinu nešto novo.
Prilikom stvaranja naših pekarskih proizvoda, visokog i jedinstvenog kvaliteta, koristimo samo najbolje sirovine, modernu opremu, iskustvo, znanje i higijenu na najvišem nivou.
Probajte naše proizvode, ukoliko već niste, pa nas preporučite i drugima. Mi smo tradicija dobrog ukusa koji se pamti. Dobro nam došli!
Vaša pekara “Bojanić”

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

+38766197782
864 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register