Restoran konoba Bendis

The property
  • Adresa: Grab, Trebinje 89101 Bosnia and Herzegovina
  • Telefon: +387 65 363 586
Prošle su godine otkad živimo svoj san i dijelimo ga s hedonistima i ljubiteljima hercegovačke kuhinje. Naša konoba smještena je u selu Grab, između Trebinja i Herceg Novog nedaleko od crnogorske granice, a ipak daleko od gradske vreve, u toplom porodičnom ambijentu.
Ovdje se trudimo sačuvati tradicionalne vrijednosti nudeći našim gostima maštovita domaća jela od svježih i lokalnih sastojaka, vrhunskih vina i odabranih maslinovih ulja.
Naša filozofija je jednostavna: držimo se domaćih sastojaka i nudimo hercegovačka jela, zato se naš meni kontinuirano dopunjuje tijekom cijele godine, što znači da ćete uvijek moći probati nešto novo.
Naš je ambijent prilagođen svim gostima, od poslovnih ljudi koji žele upoznati svoje partnere s kulinarskom čarolijom Hercegovine, preko parova koji uživaju u otvorenom pogledu na okolne livade, porodice u miru sa djecom.
Posebnoj toplini doprinosi činjenica da je i naša konoba život. To je porodično preduzeće koje je nastalo sa strašću i predanošću vrijednih ljudi, a upravo je nepretencioznost poseban sastojak naše konobe. Jednostavno živimo ono što volimo.
Naš gastronomski koncept zasnovan je na izvrsnim, lokalnim, osnovnim sastojcima i na njihovoj tradicionalnoj pripremi. Ništa spektakularno ili ekstravagantno ne dolazi iz kuhinje, ali iznenadit ćete se svježinom i kvalitetom naših sastojaka koji se u kuhinji minimalno obrađuju kako bi se sačuvale njihove izvorne osobine.
Specijalitet kuće
Pečenje jela ispod sača, tradicionalan je način pripreme hrane na ovim prostorima, a hrana se zapravo na pola peče, na pola kuva u svojim sokovima. Aroma i miris ovako spremljenog jela zaista su posebni.
Uživanje u ukusnoj teletini, janjetini ili kozletini ispod sača najbolje je uz svježi domaći topli hljeb.

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

+387 65 363 586
3767 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register