Restoran Kukurića vrtovi Trebinje

The property
  • Adresa: Obala Mića Ljubibratića, Trebinje 89101
  • Telefon: 065 440-500
Kukurića vrtovi - Najnovije ime na gastronomskoj karti grada Trebinja koje ne smijete propustiti
Ugostiteljska avantura u koju je uplovio ovaj restoran od samog starta bilježi samo pozitivne rezultate i nezaobilazno je mjesto na gastronomskoj karti Hercegovine.
Restoran "Kukurića vrtovi" prva je destinacija u Trebinju kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti kontinentalne i mediteranske kuhinje.
Kada se na jednom mjestu spoji ljubav prema kuvanju i veliko kulinarsko iskustvo, dobije se savršenstvo. Upravo to se desilo u restoranu "Kukurića vrtovi". Pod budnim okom iskusnog kulinarskog maga stvaraju se prava mala remek djela. O odabiru i pripremi namirnica se izuzetno vodi računa, a kako rezultat svega toga nastaju obroci na kojima bi mogli da im pozavide čuveni svjetski restorani.
Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno mijenja i nadopunjenje atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih domaćih i sezonskih namirnica.
Restoran je smješten u mjestu _______, okružen ugodnim zelenilom i kamenim zidinama. U sklopu restorana prostire se velika osunčana terasa, pored koje protiče rijeka Trebišnjica niz koji duva osvježavajući povjetarac koji je čini u ljetnim mjesecima idealnim bijegom od vrućina.
U unutrašnjem dijelu restorana možemo primiti do 120 gostiju, a na terasi restorana do 200 gostiju.
Ukoliko tragate za restoranom koji svojim harmoničnim enterijerom, toplom atmosferom i najukusnijim specijalitetima može da zadovolji sva vaša očekivanja onda je ovo idealno mesto za vas.
Restoran "Kukurića vrtovi " jednako je privlačan poslovnim ljudima, porodicama sa djecom i turistima željnima autohtonih ukusa naših specijaliteta, očarat će vas svojom živošću i veselim zdravicama uvijek opuštenih gostiju, koji se uz uslugu našeg vrijednog osoblja s razlogom osjećaju kao kod kuće i uvijek se rado vraćaju.
Vaši Kukurića vrtovi

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

065 440-500
1574 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register