Tehno – M Trebinje

The property
  • Adresa: Trebinje
  • Telefon: 065 950-954
Sve za vaš dom!
Svijet tehnologije nije ogroman, udaljeni prostor prepun riječi koje ne možete da izgovorite ili prevedete, gdje hardver i softver zajedničkim snagama pokušavaju da vas zbune na svakom koraku.
Taj svijet je, zapravo, manji nego što obično zamišljate. Možda je najtačnije reći da njegova veličina varira.
Vjerujemo da tehnologija treba da bude jednostavna i korisna. Ona je napravljena za sve: za vas, i za one kojima ćete vi pomoći dijeljenjem savjeta iz prve ruke na našim platformama. Zato što svi mogu da vladaju svijetom tehnologije. Posebno uz malu pomoć Tehno M-a!
Cilj Tehno M-a je ponuditi kupcima gotovo svu dostupnu robu koja se nalazi na našem tržištu iz područja bijele tehnike, kućanskih aparata i tehničkih uređaja, namijenjenu domaćinstvima i uredima, po najpovoljnijim mogućim cijenama.
Osnovna djelatnost poduzeća je uvoz i distribucija električnih uređaja vodećih svjetskih brendova Vox, Gorenje (ovlasteni serviseri) Candy, Favorit, Fisher, Končar, Swich, Bosch, kroz maloprodaju širokim asortimanom proizvoda za opremanje domaćinstva, ugostiteljskih objekata, poslovnih prostora. U našoj poslovnici takođe možete pronaći klime (Vox, Gree i Samsung), alate, bušilice i ostalo.
Nezavisno od toga da li njegujete klasičan stil ili volite biti u trendu naša ponuda odgovoriti će na vaše zahtjeve, jer glavna misao pri kreiranju ponude bila je zadovoljiti interese, želje i mogućnosti naših kupaca.
 

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

065 950-954
2156 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register