Krajiška kuća Krajina House

The property
  • Adresa : Kralja Petra I Karađorđevića 46 u Banja Luci. 
  • Kontakt telefon : 051/ 433-627
  • Radno vrijeme : 08:00 - 21:00 h.
Krajiška kuća je prodavnica domaćih proizvoda, prerađevine biljne i animalne proizvodnje, koje proizvode poljoprivredni proizvođači sa područja Krajine.
Na našim policama možete pronaći proizvode iz raznovrsne gastronomske ponude Krajine; razne vrste vina, sira, meda, čaja, pršute, slatko i kiselog programa i još mnogo toga.
U današnje vrijeme teško je a gotovo i nemoguće pronaći domaće prirodne proizvode, a mi vam nudimo sve to na policama naše kuće.  Poseban naglasak stavljamo na to da su ukusi naših proizvoda bez šećera i umjetnih zaslađivača. Još teže je pronaći proizvode koji su ubrani rukom domaćih proizvođača i uzgajano na domaćim voćnjacima, a mi vam nudimo to i još mnogo više.
Na našim policama također možete pronaći " Med sa borovim iglicama " , koji je prirodni preparat i jako učinkovit kod jačanja imuniteta.
Neodlučni ste između Trnjina, Drenjina i Šipurka, to više nije problem jer kod nas možete pronaći to sve.
Naše police su bogatije za još jedan proizvod a to je organski sok od kupine.
Ukoliko ste ljubitelji prirodne kozmetike u ponudi samo za vas izdvajamo čarobne mirisne kreme i sapune, da biste zdravije i mmirisnije njegovali  svoju kožu. Naša kozmetika proizvedena je od sastojaka koji imaju EKO certifikat i BIO oznaku.
Možete nas posjetiti svakog dana u ulici Kralja Petra I Karađorđevića u Banja Luci.
Dođite i uvejerite se u kvalitet naših proizvoda i ljubaznost našeg osoblja .

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

051 433 627
1515 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register