Apartman Allena

The property
Apartman Allena smješten je u Trebinju, na tihoj lokaciji, u Ul. Vojvode Stepe Stepanovića 38A. Sa predstojećom sezonom sunčanih dana, svoja vrata otvorio je i ovaj luksuzni apartman, koji plijeni harizmom, autentičnošcu i posebnim sadržajem. Opremljenost apartmana je adekvatna savremenim trendovima i turističkim okvirima, nudi inovativnu, modernu tehnologiju i implementaciju međunarodnih standarda.
Pobuda se sastoji od ugođaja dnevnog boravka upotpunjenog enterijerom u kome dominiraju pastelne nijanse i zanimljivi detalji. Smjestite se u udobnu garnituru i pogledajte omiljene serije i televizijske emisije u visokoj rezoluciji na flat-screen TV-u. Kuhinja ima sve uređaje i aprate za pripremu hrane. Šarmantna spavaća soba poseduje Queen size krevet koji će vas posjetiti zašto su odmor i miran san iznimno važni. Za goste je obezbjeđena posteljina, peškirii, toaletni pribor kao i brzi internet i besplatan parking.
Apartman Allena nije samo mjesto u kojem ćete odsjesti, već riznica najljepših uspomena koje ćete ponijeti sa sobom. Dobrodošli!

Info tel: +387 65 812 885

Property Video

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

27 Views
More from this employer
31. Maja 2023.
30. Maja 2023.
25. Maja 2023.
You don't have permission to register