Apartman Allena

The property
Apartman Allena smješten je u Trebinju, na tihoj lokaciji, u Ul. Vojvode Stepe Stepanovića 38A. Sa predstojećom sezonom sunčanih dana, svoja vrata otvorio je i ovaj luksuzni apartman, koji plijeni harizmom, autentičnošcu i posebnim sadržajem. Opremljenost apartmana je adekvatna savremenim trendovima i turističkim okvirima, nudi inovativnu, modernu tehnologiju i implementaciju međunarodnih standarda.
Pobuda se sastoji od ugođaja dnevnog boravka upotpunjenog enterijerom u kome dominiraju pastelne nijanse i zanimljivi detalji. Smjestite se u udobnu garnituru i pogledajte omiljene serije i televizijske emisije u visokoj rezoluciji na flat-screen TV-u. Kuhinja ima sve uređaje i aprate za pripremu hrane. Šarmantna spavaća soba poseduje Queen size krevet koji će vas posjetiti zašto su odmor i miran san iznimno važni. Za goste je obezbjeđena posteljina, peškirii, toaletni pribor kao i brzi internet i besplatan parking.
Apartman Allena nije samo mjesto u kojem ćete odsjesti, već riznica najljepših uspomena koje ćete ponijeti sa sobom. Dobrodošli!

Info tel: +387 65 812 885

Property Video

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

458 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register