Beauty studio LOTUS Dada

The property
  • Adresa: Preobraženska br 16. Trebinje
  • Telefon: 065/526 - 146
  • E-mail: vdaniela78@gmail.com

Nudimo usluge: -Njega lica -Njega tjela -Njega noktiju -Hijaluronpen -Puder obrve -Depilacija

  • Hijalurona Pen
Od sada je tu nova revolucionarna tehnika aplikacije hijalurona bez igle posebnom tehnikom pod visokim pritiskom. S našim Hijaluron Penom možete ubrizgati hijaluronsku kiselinu u kožu bez ikakvih iglica, pri čemu se hijaluronska kiselina ravnomjerno raspoređuje bez kvržica. Ova metoda je nježna i bezbolna i ponovo povezuje epidermalne slojeve međusobno te se može vrlo precizno pod pritiskom dozirati, štiti tkivo i hijaluronska kiselina je ravnomjernije raspoređena nego kod injekcija iglom. Rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije te se hijaluron ravnomjerno raspoređuje u usnicama ili popunjavanju bora. Zadržava se vlaga i potiče stvaranje novog kolagena.
  • Radiofrekvencija
Radiofrekventna metoda djeluje na principu kontrolirane akumulacije topline duboko u dermisu, što pospješuje lokalnu cirkulaciju i stimuliše nastajanje novog kolagena u tkivu. Rezultat je vidno poboljšanje izgleda i tonusa kože. Koža postaje napetija, glatka i djeluje znatno mlađa u odnosu na izgled prije terapije.
  • Presoterapija
To je metoda kojom se stimuliše protok limfe ka venskoj cirkulaciji, odakle se potiskuje ka srcu čime se vrši detoksikacija organizma i otečenim ekstremitetima se vraća realan obim. Presoterapija se može koristiti i samostalno. Smatra se da svaki čovjek, čak i onaj koji nema nikakvih vidljivih problema, kao preventivu u zaštiti svog zdravlja treba da upražnjava limfnu drenažu barem jednom nedeljno.
  • Kavitacija
Patite li od celulita, zadržavanja vode, loše cirkulacije, usporenog metabolizma i probave, onda je ultrazvučna kavitacija pravi tretman za vas jer samostalno ili u kombinaciji s drugim tretmanima, poput limfne drenaže i radiofrekvencije, može ponuditi zadivljujuće rezultate.
Trenutno je ovo jedan od najpopularnijih tretmana među ženama jer se bez hirurške intervencije mogu riješiti celulita i masnih naslaga, a rezultati su vidljivi već nakon prvoga tretmana.
  • Puder obrve
Puder obrve se smatraju modernijom metodom trajne šminke jer se radi na površini kože, a rezultati su mnogo puderastiji što i sam naziv tehnike ukazuje, sa ombre prijelazom. Početak obrve je zamagljen, a kraj obrve precizan i oštar. Ova tehnika daje dojam da su obrve našminkane sjenilom za obrve bez grubih oštrih crta i prejakog pigmenta.
Osim navedenih prednosti, puder tehnika sjenčanja obrva posebna je i po tome što pigment s vremenom ne blijedi, zato nema brige da se nakon nekog vremena pojave zelenkaste ili ružičaste obrve.

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

1797 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register