Beauty studio LOTUS – Dada

Nekretnina
  • Adresa: Preobraženska br 16. Trebinje
  • Telefon: 065/526 - 146
  • E-mail: vdaniela78@gmail.com

Nudimo usluge: -Njega lica -Njega tjela -Njega noktiju -Hijaluronpen -Puder obrve -Depilacija

  • Hijalurona Pen
Od sada je tu nova revolucionarna tehnika aplikacije hijalurona bez igle posebnom tehnikom pod visokim pritiskom. S našim Hijaluron Penom možete ubrizgati hijaluronsku kiselinu u kožu bez ikakvih iglica, pri čemu se hijaluronska kiselina ravnomjerno raspoređuje bez kvržica. Ova metoda je nježna i bezbolna i ponovo povezuje epidermalne slojeve međusobno te se može vrlo precizno pod pritiskom dozirati, štiti tkivo i hijaluronska kiselina je ravnomjernije raspoređena nego kod injekcija iglom. Rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije te se hijaluron ravnomjerno raspoređuje u usnicama ili popunjavanju bora. Zadržava se vlaga i potiče stvaranje novog kolagena.
  • Radiofrekvencija
Radiofrekventna metoda djeluje na principu kontrolirane akumulacije topline duboko u dermisu, što pospješuje lokalnu cirkulaciju i stimuliše nastajanje novog kolagena u tkivu. Rezultat je vidno poboljšanje izgleda i tonusa kože. Koža postaje napetija, glatka i djeluje znatno mlađa u odnosu na izgled prije terapije.
  • Presoterapija
To je metoda kojom se stimuliše protok limfe ka venskoj cirkulaciji, odakle se potiskuje ka srcu čime se vrši detoksikacija organizma i otečenim ekstremitetima se vraća realan obim. Presoterapija se može koristiti i samostalno. Smatra se da svaki čovjek, čak i onaj koji nema nikakvih vidljivih problema, kao preventivu u zaštiti svog zdravlja treba da upražnjava limfnu drenažu barem jednom nedeljno.
  • Kavitacija
Patite li od celulita, zadržavanja vode, loše cirkulacije, usporenog metabolizma i probave, onda je ultrazvučna kavitacija pravi tretman za vas jer samostalno ili u kombinaciji s drugim tretmanima, poput limfne drenaže i radiofrekvencije, može ponuditi zadivljujuće rezultate.
Trenutno je ovo jedan od najpopularnijih tretmana među ženama jer se bez hirurške intervencije mogu riješiti celulita i masnih naslaga, a rezultati su vidljivi već nakon prvoga tretmana.
  • Puder obrve
Puder obrve se smatraju modernijom metodom trajne šminke jer se radi na površini kože, a rezultati su mnogo puderastiji što i sam naziv tehnike ukazuje, sa ombre prijelazom. Početak obrve je zamagljen, a kraj obrve precizan i oštar. Ova tehnika daje dojam da su obrve našminkane sjenilom za obrve bez grubih oštrih crta i prejakog pigmenta.
Osim navedenih prednosti, puder tehnika sjenčanja obrva posebna je i po tome što pigment s vremenom ne blijedi, zato nema brige da se nakon nekog vremena pojave zelenkaste ili ružičaste obrve.

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

You don't have permission to register