IMAGE MASTER d.o.o

The property
 
IMAGE MASTER d.o.o., kompanija osnovana sa misijom da pomogne svim početnicima koji žele da svoju strast prema njezi i ljepoti, svoju kreativnost i ambiciju pretvore u posao, svim profesionalcima koji traže samo najbolje za svoj posao, ali i svim zaljubljenicima u modu i stil. Inspirisani novim trendovima ostvarili smo saradnju sa renomiranom Ruskom kompanijom „Hitek-Group“ čiji smo zvanični predstavnici i distributeri na tržištu cijelog Balkana.
Kompanija Hiltek-Group je osnovana 1992. godine i apsolutn je lider u oblasti proizvodnje najsavremenijih i tehnološki naprednih modela nameštaja za frizerske i kozmetičke salone kao i najsavremenijeg medicinskog nameštaja. Takođe, Hiltek Group je i distributer visoko kvalitetne opreme i kozmetike najpoznatijih svetskih proizvođača. Fabrika Hiltek Group, za proizvodnju nameštaja poseduje imidž, moćen kapacitete i ozbiljno iskustvo. Fabrika je opremljena najsavremenijim mašinama i bazirana na izuzetnoj fleksibilnosti. Svi modeli nameštaja se proizvode u dijapazonu od preko 50 različitih vrsta kože i preko 300 vrsta štofova, komadi od drvenog masiva su dostupni u preko 20 boja i finih nijansi.
Italijanski dizajn, Ruski visok standard u kvalitetu i dugotrajnost su odlika temelja Hiltek Grupacije. Prvo nastaje ideja, zatim skica i na kraju crtež. Pri izradi projekta svakog pojedinačnog komada nameštaja velika pažnja poklanja se likovnosti drveta i kože kao i izboru valera i strukture ostalih materijala koji će se koristiti u procesu izrade. Savremeni stilovi nameštaja imaju savršen spoj tradicionalnog, modernog evropskog šarma i sofisticiranosti koja je dopadljiva podjednako i ljubiteljima tradicionalnog i klasičnog stila kao i savremenim entuzijastima.
U cilju postizanja apsolutnog kvaliteta, velika pažnja pridaje se kontroli kvaliteta tokom proizvodnje.
Svaki komad nameštaja izrađen je u skladu sa zahtevima GOST 16371-93 i GOST 19917-93.
Kompanija IMAGE MASTER d.o.o. sa sjedištem u Trebinju na usluzi je svim onim koji u svom radu imaju potrebu za profesionalnom opremom, namještajem, aparaturom i inventarom.
Kako tehnologija ide naprijed, moda i trendovi se konstantno mijenjaju. IMAGE MASTER d.o.o. odgovara tim izazovima, konstantno šireći program proizvoda u svojoj ponudi, te na taj način svojim klijentima omogućuje primjenu novih tehnologija i trendova u svojim salonima, a sve sa ciljem podizanja kvaliteta svojih usluga na veći nivo.
Među našim klijentima pronaći će se brojni saloni ljepote, kozmetički i frizerski saloni, saloni za manikir i pedikir, spa centri, make-up studiji i akademije, kao i svi oni koji su u potrazi za proizvodima svjetskih brendova iz oblasti našeg poslovanja.
Verujemo da kompanijska korporativna kultura direktno utiče na kvalitet poslovanja i u našem fokusu će pre svega biti briga o kupcima i zapolenima, ali i o okolini i zajednici u kojoj poslujemo.
 

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

1367 Views
More from this employer
31. Maja 2023.
30. Maja 2023.
25. Maja 2023.
25. Maja 2023.
You don't have permission to register