IMAGE MASTER d.o.o

The property
 
IMAGE MASTER d.o.o., kompanija osnovana sa misijom da pomogne svim početnicima koji žele da svoju strast prema njezi i ljepoti, svoju kreativnost i ambiciju pretvore u posao, svim profesionalcima koji traže samo najbolje za svoj posao, ali i svim zaljubljenicima u modu i stil. Inspirisani novim trendovima ostvarili smo saradnju sa renomiranom Ruskom kompanijom „Hitek-Group“ čiji smo zvanični predstavnici i distributeri na tržištu cijelog Balkana.
Kompanija Hiltek-Group je osnovana 1992. godine i apsolutn je lider u oblasti proizvodnje najsavremenijih i tehnološki naprednih modela nameštaja za frizerske i kozmetičke salone kao i najsavremenijeg medicinskog nameštaja. Takođe, Hiltek Group je i distributer visoko kvalitetne opreme i kozmetike najpoznatijih svetskih proizvođača. Fabrika Hiltek Group, za proizvodnju nameštaja poseduje imidž, moćen kapacitete i ozbiljno iskustvo. Fabrika je opremljena najsavremenijim mašinama i bazirana na izuzetnoj fleksibilnosti. Svi modeli nameštaja se proizvode u dijapazonu od preko 50 različitih vrsta kože i preko 300 vrsta štofova, komadi od drvenog masiva su dostupni u preko 20 boja i finih nijansi.
Italijanski dizajn, Ruski visok standard u kvalitetu i dugotrajnost su odlika temelja Hiltek Grupacije. Prvo nastaje ideja, zatim skica i na kraju crtež. Pri izradi projekta svakog pojedinačnog komada nameštaja velika pažnja poklanja se likovnosti drveta i kože kao i izboru valera i strukture ostalih materijala koji će se koristiti u procesu izrade. Savremeni stilovi nameštaja imaju savršen spoj tradicionalnog, modernog evropskog šarma i sofisticiranosti koja je dopadljiva podjednako i ljubiteljima tradicionalnog i klasičnog stila kao i savremenim entuzijastima.
U cilju postizanja apsolutnog kvaliteta, velika pažnja pridaje se kontroli kvaliteta tokom proizvodnje.
Svaki komad nameštaja izrađen je u skladu sa zahtevima GOST 16371-93 i GOST 19917-93.
Kompanija IMAGE MASTER d.o.o. sa sjedištem u Trebinju na usluzi je svim onim koji u svom radu imaju potrebu za profesionalnom opremom, namještajem, aparaturom i inventarom.
Kako tehnologija ide naprijed, moda i trendovi se konstantno mijenjaju. IMAGE MASTER d.o.o. odgovara tim izazovima, konstantno šireći program proizvoda u svojoj ponudi, te na taj način svojim klijentima omogućuje primjenu novih tehnologija i trendova u svojim salonima, a sve sa ciljem podizanja kvaliteta svojih usluga na veći nivo.
Među našim klijentima pronaći će se brojni saloni ljepote, kozmetički i frizerski saloni, saloni za manikir i pedikir, spa centri, make-up studiji i akademije, kao i svi oni koji su u potrazi za proizvodima svjetskih brendova iz oblasti našeg poslovanja.
Verujemo da kompanijska korporativna kultura direktno utiče na kvalitet poslovanja i u našem fokusu će pre svega biti briga o kupcima i zapolenima, ali i o okolini i zajednici u kojoj poslujemo.
 

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

1674 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register