DD MIX D.O.O.

The property
  • Adresa: Serafima Perovića 33., Trebinje
  • Telefon: 059 280 642
  • Fax: 059 280 524
DD MIX D.O.O. je firma za proizvodnju stočne hrane sa sedištem u Trebinju u naselju Gorica, na adresi Serafima Perovića br.33
Bavimo se kako proizvodnjom i distribucijom hrane za životinje, (sve vrste koncentrata, žitarice i brasno) tako i proizvodnjom svih vrsta papirnatih vreća, sa štampanim uzorkom kao i na tron vreća i mesarskog papira za pakovanje.
Tu je i proizvodnja peleta i te vrste ogrevnih materijala.
Svi naši artikli su dostupni i uz dostavu na kućnu adresu. Proizvodnja je po inovativnim tehnologijama i najvišim standardima evropskog kvaliteta i uz veoma povoljne cijene. Ispunjavamo sve zahtjeve kupaca na veliko i malo, a ljubazno osoblje ce vam biti od pomoći i izaci u susret. Od pamtivijeka su stočari težili da omoguće kvalitetan uzgoj i tov stoke, a mi smo tu da vam pomognemo u smislu prehrambene namjenske industrije isključivo profilisane za to. Kvalitet nam je vodič, kao i odgovornost prema svakoj svojoj musteriji. Ovo je respektabilan brend, sinonim za pouzdanost i garanciju kvaliteta. Vaše povjerenje je opravdanje našeg uspjeha.

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

1387 Views
More from this employer
31. Maja 2023.
30. Maja 2023.
25. Maja 2023.
25. Maja 2023.
You don't have permission to register