DD MIX D.O.O.

The property
  • Adresa: Serafima Perovića 33., Trebinje
  • Telefon: 059 280 642
  • Fax: 059 280 524
DD MIX D.O.O. je firma za proizvodnju stočne hrane sa sedištem u Trebinju u naselju Gorica, na adresi Serafima Perovića br.33
Bavimo se kako proizvodnjom i distribucijom hrane za životinje, (sve vrste koncentrata, žitarice i brasno) tako i proizvodnjom svih vrsta papirnatih vreća, sa štampanim uzorkom kao i na tron vreća i mesarskog papira za pakovanje.
Tu je i proizvodnja peleta i te vrste ogrevnih materijala.
Svi naši artikli su dostupni i uz dostavu na kućnu adresu. Proizvodnja je po inovativnim tehnologijama i najvišim standardima evropskog kvaliteta i uz veoma povoljne cijene. Ispunjavamo sve zahtjeve kupaca na veliko i malo, a ljubazno osoblje ce vam biti od pomoći i izaci u susret. Od pamtivijeka su stočari težili da omoguće kvalitetan uzgoj i tov stoke, a mi smo tu da vam pomognemo u smislu prehrambene namjenske industrije isključivo profilisane za to. Kvalitet nam je vodič, kao i odgovornost prema svakoj svojoj musteriji. Ovo je respektabilan brend, sinonim za pouzdanost i garanciju kvaliteta. Vaše povjerenje je opravdanje našeg uspjeha.

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

2182 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register