Interior Design Zevs

The property
  • Adresa: Zabjelo 02000 Podgorica, Montenegro
  • Telefon:
Interior "Design Zevs" je firma čija je osnovna djelatnost izrada namještaja po želji i mjeri. Garantujemo vam moderan, siguran i dugotrajan namještaj, te nudimo vrhunski kvalitet i uslugu, te montažu u dogovorenom roku. Cilj nam je kontinuisano širiti proizvodnju i unaprjeđivati istu, te raditi na usavršavanju proizvoda i usluga. Strateški cilj nam je postati vodeći u ovoj oblasti, te proširiti obim posla i na strano tržište. Po vašoj želji ugrađujemo i isporučujemo na Vašu adresu namještaj od pločastog materijala i to: američke plakare, kuhinje, tv komode, šankove, make up stolove, police, razne vrste otvorenih i zatvorenih stalaža.
Američki plakari su pravo rješenje za postizanje enterijerske prakticnosti (privatne i poslovne), i maksimalne iskoristivosti raspoloživog prostora, kao i privlačnog izgleda. Pametan su izbor za svaki prostor.
Kuhinje-po mjeri i želji dizajnirane namjenski po vašem projektu ili našoj procjeni. Klasične i moderne trendove obuhvatamo.
Tv komode kao komad namještaja lako uklopiv u svaki enterijer sa vratima, ladicama ili bez. Komode za odlaganje tv prijemnika i drugih el.uređaja izuzetne stabilnosti, te estetske forme za oplemenjivanje prostora.
Make up stolovi-prekrasnog dizajna, ekstremno funkcionalni, svako vaše uljepšavanje će pretvoriti u bajku magičnih trenutaka.
Naši zaposleni će vam prvenstveno ponuditi ideju, a onda i realizaciju vašeg prostora u jednoj novoj dimenziji. Radimo sa najkvalitetnijim materijalima i dugogodišnjim iskustvom. Boje, dimenzije i materijal su vaš izbor. Za sve informacije i dogovore budite nas slobodni kontaktirati, stojimo vam na raspolaganju. Rado ćemo se odazvati i izaći vam u susret po najpovoljnijim cijenama. Raspršite svoju maštu u dizajn i učinite da vaš životni ili poslovni prostor bude izraz vašeg načina života. Hrabro odgovorite na kreativne izazove i pomjerajte granice u opremanju prostora. Poštujemo i opravdavamo dugu listu povjerenja i prijateljstava te uvažavamo svoje kupce na poseban način. Mi smo Vaš pouzdan partner, ukažite nam povjerenje, mi smo tu da ga opravdamo! Dobrodošlicu vam želi vaš Interior "Design Zevs" !

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

1669 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register