The property
  • Adresa: Luke petkovića bb Trebinje
  • Telefon: 00387 065-876-846
  • FacebookFacebook
Kormoran je distributer ribarskog pribora i opreme, te lovacke municije, signalnih pištolja i vazdusnih pušaka! Nudimo veliki izbor opreme za ribolov od štapova, mašinica, varalica, najlona preko garderobe do pomoćne opreme. Iz ponude izdvajamo proizvode od sledecih firmi koji se bave prozvodnjom opreme za ribolov, a to su Cormoran, Daiwa, Okuma, Balzer!
Prodajemo lovacku municiju prozvodjaca: Sellier & Bellot, Baschieri & Pellagri, Krusik...
  • Odabir ribolovnog pribora
Ribolov je zapravo jedan od najpopularnijih vodenih sportova širom svijeta, a ribarski pribor je od izuzetne važnosti. Štapovi za ribolov glavni su dio ribarske opreme, a sam izbor pribora je zaista težak zadatak čak i za najiskusnije ribare. Na tržištu se može pronaći jako velik izbor štapova za ribolov pa je prije kupovine potrebno detaljno proučiti karakteristike pojedinog proizvoda.
  • Mamci za ribolov
Koji mamac odabrati, koji je bolji? Zavisi o svakom pojedincu, jer neki imaju bolja iskustva sa prirodnim mamcima, dok se drugi oslanjaju na one vještačke. Za koju god opciju da se odlučite, kod nas vas mamci čekaju spremni. Ukoliko se bavite ribolovom ili o tome razmišljate, jasno vam je da su štap i mamci tek najosnovnije potrebne stvari.
  • Dodatni pribor
Pored toga, potrebna vam je i sva pripadajuća oprema i pribor, kao što su plovci, najlon, rola, udice, torba, kutije itd. To nije sve! Dobro će poslužiti i koji komad odjeće predviđene za ribolov, na primer termo odijela, prsluci, pantalone, kape… Sav ribarski pribor koji vam je potreban, bilo da ste amater ili pravi strastveni ribar, možete pronaći u našoj trgovini. Rado ćemo vam pomoći i uputiti vas u pravi odabir ribolovnog pribora i opreme.
Posjetite nas!

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

3366 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register