Restoran Jezero Bileća

The property
  • Adresa: Bilećki Put bb, Bileća 89230
  • Telefon: 059 370-818
  • E-mail: restoranjezero@gmail.​com
Restoran Jezero nalazi se na samom ulazu u Bileću, iz pravca Trebinja, preko puta vojne kasarne, na adresi Bilećki put bb. Restoran sa pripadajućom baštom koncipiran je kao etno varijanta. Prozračan, osunčan, sa panoramskim pogledom na jezero, kao i planine Bijelu Goru i Orjen.
Klasičnoga enterijera i domaćinskog ugođaja, nudi vam carstvo okusa bogate ponude naše kuhinje i vrhunskih kulinarskih stručnjaka. Bilo da su vaš izbor jela "a la carde", roštilj, pečenje, ili nešto od svježe spremljenog dnevnog menija, nećete pogriješiti, jer iz naše kuhinje izlazi samo najkvalitetnija, ukusno spremlje na hrana. Čuveni smo po pečenju ispod sača, što čini i specijalitet kuće. Nudimo i mnogo vrsta salata, razne poslastice i vegeterijansku kuhinju, kao i svježu ribu. U ovoj jedinstvenoj oazi mira i savršene harmonije, konzumirajte nešto po svom izboru, uz omiljeno piće (zastupljena su sva alkoholna i bezalkoholna pića).
Pažljivo kreiran jelovnik pokriva široku i različitu paletu ukusa, za svakoga po nešto. Ako ste u prolazu, žurbi, te nemate vremena za konzumaciju u našem restoranu, tu je i hrana za ponijeti, kao i dostava koju vršimo. Da bi vaša čula u potpunosti uživala, ispod samog restorana, u netaknutoj prirodi, sagradili smo pravu malu bajku sastavljenu od odvojenih mini hacijendi (glorijeta), u prekrasnom zelenilu, tako da svi naši gosti mogu imati privatnost.
U našem gazdinstvu njegujemo i nekoliko vrsta divnih, ljupkih životinja, na radost velikih i malih posjetilaca (srndaći, paunovi...) Uz prijatnu muziku, ovo ce biti potpun gastro užitak i momenti vrijedni sjećanja. Priču zaokružuju i fantasticno opremljeni apartmani koji su u sklopu ovog restorana, gdje mozete da boravite i odmorite se. Kao sto drveni mostići spajaju dijelove restorana, tako će vas restoran "Jezero" spojiti sa vrhunskim gastro, ekološkim i vizuelnim užicima.
Dođite i ponesite najljepše impresije i emocije iz našeg objekta, potrudit ćemo se da opravdamo utiske i da nam dođete ponovo! Srdačnu dobrodošlicu vam želi restoran "Jezero"!

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

2647 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register