Apartman Anna

The property
Luksuzni stan na dan (apartman) Anna lociran je u čuvenoj “plavoj zgradi” elitnog trebinjskog naselja Luč, samo 5 min hoda do Starog grada i centra, bregovačkog bazena i drugih turističkih atrakcija. Koncept lokacije i uređenja je klasični penthouse na samom vrhu zgrade, sa očaravajućim, moćnim, panoramskim pogledom.
Sastojimo se od moderno i stilski uređenog dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, dva wc-a i  prostorne terase. Udobni ležajevi i američki plakari nalaze se u obje sobe. Jedna je sa bračnim krevetom i toaletnim stočicem za dame, dok je druga dvokrevetna (twin ležajevi). Stan je pod jakom wi- fi mrežom, klimatizovan, potpuno opremljen svim što vam može zatrebati da vaš boravak bude iznimno prijatan. Kupatilo i toalet su dvije zasebne jedinice radi osjećaja komfora. Ogromna terasa ovog penthouse-a sa udobnim baštenskim mobilijarom će vaše trenutke odmora i opuštanja učiniti nezaboravnim.
Parking mjesto je osigurano i obezbijeđeno, pod brojem 25. Mi mislimo na sve, kod nas ćete naći sve što vam treba, relax od svakodnevnice, mir, komfor i domaćine koji će vas cijeniti i izaći u susret vašim zahtjevima sa punim uvažavanjem. Vaše je samo da na vrijeme rezervišite, a ostalo je naša briga da opravdamo status ljubaznih domaćina.
 
Dobrodošli u grad Sunca, platana, smokava i vina! Dobrodošli u apartman “Anna”! Čekamo vas!

Info: +387 65 547 000

Adresa: Ul. Vojvode Stepe Stepanovića 22, Trebinje

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

208 Views
More from this employer
19. Jula 2023.
28. Juna 2023.
You don't have permission to register