Body Space i Body roll Trebinje

The property
Body Space i body roll vam pomažu da svoju figuru dovedete do savršenstva, jer stavlja u “pogon” mnogo veći broj mišića u odnosu na sprave u teretanama i fitness klubovima.
Standardni (klasični) trening izvodi se u trajanju od 30 min, sagorijeva i do impozantnih 1300 kcal kao pojačani kardio efekat i pod nadzorom je stručnog i certifikovanog lica. Napominjemo da Body space traka brzo sagorijeva masti na kritičnim zonama (zadnjica, stomak i butine), uspješno eliminiše tvrdokorni celulit, potpomaže izbacivanje viška tečnosti iz organizma (diuretička svojstva), što vas čini da se osjecate natečeno i pretilo, ubrzava metabolizam, sa učinkom detox dejstva. Jako bitan bonus cijeloj priči i ono što će zaokružiti rečeno je da ovaj program ima i bitno antistresno i opuštajuće dejstvo pored fizičko-vizuelnih benefita. Idealno za sve one koji nisu veliki pobornici aktivnog vježbanja, a rezultati su zapanjujući uz minimalno truda. Program je namijenjen podjednako muškarcima i ženama.
Unaprijedite svoj izgled sa Body space trakom i body roll-er kao i zdravlje ovom efektivnom inovacijom. Dođite i uvjerite se da vas samo jedan korak i razumna količina ulaganja dijeli do vizuelnog sna. Vaše je da pozovete, zakažete termin, naše je da vam sa zadovoljstvom izađemo u susret i dokažemo da je željeni izgled uz našu pomoć dostupan i vama. Akcija na ponudu u toku, čekamo vas, dobrodošli! Vaš Body space & body roll Trebinje

Info tel:

065 707 227

 

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

819 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register