Body Space i Body roll Trebinje

The property
Body Space i body roll vam pomažu da svoju figuru dovedete do savršenstva, jer stavlja u “pogon” mnogo veći broj mišića u odnosu na sprave u teretanama i fitness klubovima.
Standardni (klasični) trening izvodi se u trajanju od 30 min, sagorijeva i do impozantnih 1300 kcal kao pojačani kardio efekat i pod nadzorom je stručnog i certifikovanog lica. Napominjemo da Body space traka brzo sagorijeva masti na kritičnim zonama (zadnjica, stomak i butine), uspješno eliminiše tvrdokorni celulit, potpomaže izbacivanje viška tečnosti iz organizma (diuretička svojstva), što vas čini da se osjecate natečeno i pretilo, ubrzava metabolizam, sa učinkom detox dejstva. Jako bitan bonus cijeloj priči i ono što će zaokružiti rečeno je da ovaj program ima i bitno antistresno i opuštajuće dejstvo pored fizičko-vizuelnih benefita. Idealno za sve one koji nisu veliki pobornici aktivnog vježbanja, a rezultati su zapanjujući uz minimalno truda. Program je namijenjen podjednako muškarcima i ženama.
Unaprijedite svoj izgled sa Body space trakom i body roll-er kao i zdravlje ovom efektivnom inovacijom. Dođite i uvjerite se da vas samo jedan korak i razumna količina ulaganja dijeli do vizuelnog sna. Vaše je da pozovete, zakažete termin, naše je da vam sa zadovoljstvom izađemo u susret i dokažemo da je željeni izgled uz našu pomoć dostupan i vama. Akcija na ponudu u toku, čekamo vas, dobrodošli! Vaš Body space & body roll Trebinje

Info tel:

065 707 227

 

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

134 Views
More from this employer
31. Maja 2023.
30. Maja 2023.
25. Maja 2023.
25. Maja 2023.
You don't have permission to register