Caffe New SS

The property
  • Adresa: Vuka Mićunovića bb. Trebinje

Kada govorimo o kafeu sa dušom i najboljem kafiću u kvartu Gorica, onda bez sumnje na presto stavljamo caffe "New S&S" . Mjesto gdje se sve generacije osjećaju opušteno, domacinski i kao kod svoje kuće nalazi se u ulici Nikšićki put S 98.

Nudimo širok asortiman ponude toplih i hladnih bezalkoholnih napitaka (gaziranih i negaziranih, prirodnih sokova i sve vrste kafa) .Od alkohola je trenutno prisutno samo pivo, jer nastojimo da održimo kult prijatnog, autentičnog i gostoljubivog ambijenta, a ne status noćnog bara. Objekat je građen, pozicioniran i dizajniran tako da osigurava sve uslove visokog standarda užitka i odmora, kao i higijene enterijera i sanitarnog čvora bez primjedbe na nivou. Unutrasnje uređenje je modernističko i urbano opremljeno namjestajem posljednje generacije, klimom, besplatnim wi-fi-om , kao i parkingom.

Ono što ovaj kafić izdvaja i na sta stavljamo poseban akcenat je nadaleko poznata i čuvena visokokvalitetna kafa renomiranog proizvođača "Crem Caffe"-sinonim za neprevaziđenu aromu. Da vam boravak uz omiljeno piće bude što prijatniji, trudimo se upotpuniti to odabranim i opustajucim muzičkim žanrovima. Mladi gazda je omiljen među gostima, a uspješno posluje već desetak godina. Ljubazno, uslužno i nasmijano osoblje, vidljivo zadovoljno, rado će vam izaci u susret svim vašim prohtjevima, uz obilje pozitivne energije i fokus i postovanje svakog gosta bez izuzetka. Briga o gostu=zadovoljan gost i stalni gost, svi sa lijepim komentarima i pohvalama i preporukama, koje mi prenosimo, kao što jedno veliko ime iz svijeta ugostiteljstva reče : "Vodite računa o zaposlenima, i oni ce voditi računa o vašim gostima"! Posetite nas, dobro nam došli!

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

1247 Views
More from this employer
31. Maja 2023.
30. Maja 2023.
25. Maja 2023.
25. Maja 2023.
You don't have permission to register