Caffe New SS

The property
  • Adresa: Vuka Mićunovića bb. Trebinje

Kada govorimo o kafeu sa dušom i najboljem kafiću u kvartu Gorica, onda bez sumnje na presto stavljamo caffe "New S&S" . Mjesto gdje se sve generacije osjećaju opušteno, domacinski i kao kod svoje kuće nalazi se u ulici Nikšićki put S 98.

Nudimo širok asortiman ponude toplih i hladnih bezalkoholnih napitaka (gaziranih i negaziranih, prirodnih sokova i sve vrste kafa) .Od alkohola je trenutno prisutno samo pivo, jer nastojimo da održimo kult prijatnog, autentičnog i gostoljubivog ambijenta, a ne status noćnog bara. Objekat je građen, pozicioniran i dizajniran tako da osigurava sve uslove visokog standarda užitka i odmora, kao i higijene enterijera i sanitarnog čvora bez primjedbe na nivou. Unutrasnje uređenje je modernističko i urbano opremljeno namjestajem posljednje generacije, klimom, besplatnim wi-fi-om , kao i parkingom.

Ono što ovaj kafić izdvaja i na sta stavljamo poseban akcenat je nadaleko poznata i čuvena visokokvalitetna kafa renomiranog proizvođača "Crem Caffe"-sinonim za neprevaziđenu aromu. Da vam boravak uz omiljeno piće bude što prijatniji, trudimo se upotpuniti to odabranim i opustajucim muzičkim žanrovima. Mladi gazda je omiljen među gostima, a uspješno posluje već desetak godina. Ljubazno, uslužno i nasmijano osoblje, vidljivo zadovoljno, rado će vam izaci u susret svim vašim prohtjevima, uz obilje pozitivne energije i fokus i postovanje svakog gosta bez izuzetka. Briga o gostu=zadovoljan gost i stalni gost, svi sa lijepim komentarima i pohvalama i preporukama, koje mi prenosimo, kao što jedno veliko ime iz svijeta ugostiteljstva reče : "Vodite računa o zaposlenima, i oni ce voditi računa o vašim gostima"! Posetite nas, dobro nam došli!

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

1771 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register