Kafe bar POETA

The property
  • Adresa: Njegoševa, 1, 89101 Trebinje, Bosnia and Herzegovina
  • Telefon: 065 938-275

Kafe bar POETA se nalazi u samom centru Trebinja, na ulasku u gradski park u neposrednoj blizini spomenika najpoznatijem Trebinjcu Jovanu Dučiću.

Velika prozorska okna, koja preko dana lokal obogaćuju kako prirodnom svjetlošću tako i izuzetnim pogledom na zelenilo gradskog parka.

Ona prave poseban ugođaj u kišnim jesenjim ili snježnim zimskim danima. Za poseban ugođaj u zimskim danima, zaslužno je podno grijanje.

Industrijski i eklektični stil uređenja interijera postali su vrlo popularni posljednjih nekoliko godina, a i dalje su neiscrpan izvor inspiracije za uređenje interijera. Tako je i Kafe bar POETA nošena inspiracijom, promjenila svoj vizuelni identitet-svoj enterijer.

Eklektični stil je više miješanje nego usklađivanje, iako svi dizajnerski elementi trebaju biti usklađeni tako da se dobije izgled koji je svjež i avantgardan. Eklektični stil je pečat inovacije i kreativnosti.

Za eklektičan stil bi se moglo reći da i nije zapravo stil već da je skup nekoliko različitih stilova i pravaca okupljenih pod jednim imenom.

Da bi svi ti elementi i stilovi uspješno funkcionisali zajedno i stvorili skladan prostor potrebno je puno truda, znanja i kreativnosti pa možemo slobodno reći da je eklektika stil koji nije za početnike. Eklektika je puno više od nabacivanja hrpe elemenata zajedno, ona je stil kojim se postiže nemoguće, a to je da svi ti različiti stilovi funkcioniraju u skladu. Jedno od glavnih obilježja eklektike je šarm. Sjednete kraj prozorskog okna, ispijate svoj topli napitak, posmatrate kako kiša pada, kako se granje njiše na vjetru i čitate vašu omiljenu knjigu ili pišete poeziju Budite i vi dio poezije… Predivno uredjen objekat sa galerijom i izuzetno prostranom terasom (baštom) koja se nalazi na obodu gradskog parka. Izuzetno prostrano mjesto, sa velikim prozorskim oknima koji doprinose dobrom prirodnom osvjetljenošću lokala i visokim plafonom koji odiše prostranošću. Ako volite unikatne ukrase, domaće materijale i vintage komade, ovo je savršen lokal za Vas. Ukrašen je grubim kamenom, grubim drvetomom i kovanim gvožđem. Dok sjedite i ispijate espresso imaćete osjećaj kao da ste prošlosti ukrali one najdraže uspomene te ih pretvorili u sadašnjost. Svjetiljke kao posebna dekoracija, koja naglašava romantičnost.
  • Preuzeto sa Trebinje live

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

065 938-275
1899 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register