Caffe poslastičarnica My Way Trebinje

The property
  • Adresa: Trebinjskih Brigada 2B.
  • Telefon: 0038765282844
Trebinje je dobilo novo mjesto za okupljanje ljubitelja “slatkog zalogaja”!
Poslastičarnica “My Way”, nalazi se na samom ulazu u grad, u ulici Trebinjskih brigada 2Б. “My Way” može biti i “Your way”, za svakodnevni ili povremeni izlet u ovo malo carstvo ukusnih kolača, torti i kupova svih aroma, kao i odlične atmosfere i energije.
O nama… ideja, vizija, my way
Sama ideja za naziv potiče od mlade, uspješne i ambiciozne gazdarice. Asocira i na svjetski poznati hit – evergreen, koji je popularisao Frank Sinatra. S'obzirom na frekvenciju same lokacije i živopisan pogled, ovo je pravo mjesto za vas. Izvrsno za sve vrste okupljanja i za sve generacije. Krasi nas predivan ambijent i ljubazno osoblje.
Lokal je uređen tako da podsjeća prijatnu, toplu i punu svjetlosti dnevnu sobu, punu slatkih specijaliteta. Svi detalji su pažljivo birani i uklopljeni u čarobnu cjelinu.
Gastronomska slatka oaza na rubu grada, nudi vam izuzetan i odabran slatki asortiman, kome nećete moći odoljeti. Kvalitetom, mirisom i okusom mame na neodoljivo, a ljubitelje na još…
Posebno želimo istaći čari isto imenog specijaliteta kuće, torte “My way”, koja je spoj lješnjaka, oraha, čokolade i karamela
Toliko je posebna da ne možete ostati imuni.
Tu su i torte "Bijeli Egipat" egzotičnog naziva i arome, zatim "Snickers", "Kinder", "Chees cake" i još mnogo drugih.
Za ljubitelje klasičnih i zalivenih kolača tu su krempita, baklava, tulumba, hurmašica... Posebni trenutci zaslužuju posebne zalogaje.
Svi kolači su od biranih, prvoklasnih sastojaka, bez aditiva, uz odličnu recepturu iskusnih majstora (čokoladni, voćni, kremasti, zaliveni). Sjajne kombinacije, novi ukusi, poštovanje želja naših gostiju uz vrhunski kvalitet i pristojne cijene. Vrijeme je za užitak. Za fantaziju pretočenu u realnost... Za rapsodiju ukusa... Uvijek svježe! Ovo je mjesto ugodno provedenog vremena i reprezentativno za susrete sa dragim ljudima. U životu je hiljade načina i puteva, a samo je jedan "My Way".
Srdačnu dobrodošlicu vam želimo!

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

0038765282844
3899 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register