Gazdinstvo Šišić

The property
  • Adresa: Popovo polje, Trebinje
  • Telefon: 066 888 730
  • E-mail: . gazdinstvo.sisic@gmail.com
Nalazi se u prelijepom hercegovačko - mediteranskom ambijentu, u selu Do u Popovom polju. Čari ovog imanja su nadaleko poznate i autentične a klima fantastična, o čemu svjedoče mnogi zadivljeni posjetioci. Nadomak Jadranske obale, a sa druge strane okruženo planinskim vijencem Bjelašice i Vranjaka.
Na svom vlastitom imanju, godinama marljivo radimo gajeći plodove raznog voća, povrća, žitarica, kao i proizvode od meda (pčelarstvo). Svi iz ove višečlane porodice ravnopravno učestvuju i trude se u svom doprinosu. Pravimo izvorne ručne radove od vune, koji su simbol i tradicija Hercegovine, kao i predmete od kamena. Posjedujemo i autentične smještajne jedinice uz bogatu domaću gastro ponudu, sve to lijepo uobličeno kao usluge seoskog agro turizma, koji je zadnju deceniju vrlo popularan i u usponu. Posjetioci našeg gazdinstva ukoliko žele mogu učestvovati u radu na imanju, pripremanju obroka, kao i u školi starih zanata, kroz duh i atmosferu nekih divnih, minulih vremena i u potpunosti sve doživi na tradicionalan i poseban način.
Naši posjetioci iz regiona kao i brojnih stranih zemalja su oduševljeni i rado nam se vraćaju ponovo, da uz užitak boravka, nadju svoj mir i odmor od stresne svakodnevnice. Naši gosti mogu posjetiti i muzej starih eksponata. Povremeno organizujemo (u ljetnom periodu), likovne kolonije, izložbe, razna tematska predavanja, ljetno kino, kao i sadržaje na radost mališana. Uz staze za šetnju, ljubitelje biciklizma i sportova na otvorenom imamo i mini sportske terene za odbojku, košarku, mali fudbal i teren za boćanje(balote). U planu i najavi nam je i mali zoološki vrt sa domaćim životinjama. Mi se na sve načine trudimo da opravdamo naklonost naših posjetilaca, te im u toploj, porodičnoj atmosferi nastojimo uljepšati boravak i učiniti ga interesantnim i vrijednim uspomena. Rado izlazimo u susret željama gostiju i radujemo se svakom novom viđenju. Dobrodošlicu vam želi
Gazdinstvo "Šišić"

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

1569 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register