Gazdinstvo Šišić

Nekretnina
  • Adresa: Popovo polje, Trebinje
  • Telefon: 066 888 730
  • E-mail: . gazdinstvo.sisic@gmail.com
Nalazi se u prelijepom hercegovačko - mediteranskom ambijentu, u selu Do u Popovom polju. Čari ovog imanja su nadaleko poznate i autentične a klima fantastična, o čemu svjedoče mnogi zadivljeni posjetioci. Nadomak Jadranske obale, a sa druge strane okruženo planinskim vijencem Bjelašice i Vranjaka.
Na svom vlastitom imanju, godinama marljivo radimo gajeći plodove raznog voća, povrća, žitarica, kao i proizvode od meda (pčelarstvo). Svi iz ove višečlane porodice ravnopravno učestvuju i trude se u svom doprinosu. Pravimo izvorne ručne radove od vune, koji su simbol i tradicija Hercegovine, kao i predmete od kamena. Posjedujemo i autentične smještajne jedinice uz bogatu domaću gastro ponudu, sve to lijepo uobličeno kao usluge seoskog agro turizma, koji je zadnju deceniju vrlo popularan i u usponu. Posjetioci našeg gazdinstva ukoliko žele mogu učestvovati u radu na imanju, pripremanju obroka, kao i u školi starih zanata, kroz duh i atmosferu nekih divnih, minulih vremena i u potpunosti sve doživi na tradicionalan i poseban način.
Naši posjetioci iz regiona kao i brojnih stranih zemalja su oduševljeni i rado nam se vraćaju ponovo, da uz užitak boravka, nadju svoj mir i odmor od stresne svakodnevnice. Naši gosti mogu posjetiti i muzej starih eksponata. Povremeno organizujemo (u ljetnom periodu), likovne kolonije, izložbe, razna tematska predavanja, ljetno kino, kao i sadržaje na radost mališana. Uz staze za šetnju, ljubitelje biciklizma i sportova na otvorenom imamo i mini sportske terene za odbojku, košarku, mali fudbal i teren za boćanje(balote). U planu i najavi nam je i mali zoološki vrt sa domaćim životinjama. Mi se na sve načine trudimo da opravdamo naklonost naših posjetilaca, te im u toploj, porodičnoj atmosferi nastojimo uljepšati boravak i učiniti ga interesantnim i vrijednim uspomena. Rado izlazimo u susret željama gostiju i radujemo se svakom novom viđenju. Dobrodošlicu vam želi
Gazdinstvo "Šišić"

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

You don't have permission to register