Hotel Bellevue Trebinje

The property
Na obodu grada Trebinja, na drugom kilometru putnog pravca koji vodi prema Beogradu, izmešten od gradske vreve i gužve nalazi se luksuzno opremljeni hotel „ Bellevue“.  Hotel je građen po najvišim evropskim standardimai svojim izgledom se savršeno uklapa u kompletan ambijent gradnje u ovom hercegovačkom gradu.
U sklopu hotela se nalazi staklena konferencijska sala sa projektorom a u sklopu hotela je i zatvorena garaža za automobile. Hotel „Bellevue“ Trebinje poseduje panorama lift ukupnog kapaciteta do 13 osoba a u toku je i izgradnja novog restorana na krovu hotela sa koga se prostire prelepi pogled na Trebinje.
Hotel „Bellevue“ Trebinje raspolaže sa 27 luksuzno opremljenih soba (jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe) i 3 apartmana. Sve smeštajne jedinice poseduju kupatilo, kablovsku TV, klimu, internet, telefon sa direktnom linijom i mini bar.
U sklopu hotela se nalazi i svečani salon kapaciteta od 400 mesta. Salon je opremljen modernom opremom i nameštajem koji je prilagođen raznim namenana, od organizovanja svečanosti kao što su svadbe, rođendani i slična veselja do organizacije naučnih  skupova i prezentacija. Pored osnovnih usluga hotel „Bellevue“ pruža i komplentarne usluge u vidu organizovanja eksurzija- gradske ture, obilazak manastira Tvrdoš, vinske ture, poseta pećini Vjetrenica, Nacionalnom Parku Sutjeska, izleti do Mostara, Dubrovnika, Crne Gore…

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

1898 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register