Hotel Spa Studenac Trebinje

The property
  • Adresa: Milentija Perovića bb., 89101 Trebinje
  • Recepcija: +387/59 281-581
  • Konoba: +387/59 482-627
  • Faks: +387 59 281 581
  • Email : motelstudenac@gmail.com
Osim bogatog kulturno-istorijskog nasljeđa Trebinje je poznato kao najjužniji mediteranski grad Srpske kroz koji protiče kristalno čista rijeka Trebišnjica.
Na najljepšem dijelu rijeke, kratkom “prirodnom toku” u neposrednoj blizini grada u prirodnom okruženju koje oduzima dah, ušuškan je Hotel & Spa Studenac, idealan za odmor i relaksaciju. Posjeta “biseru” Hercegovine ne bi bila potpuna bez posjete nadaleko poznatom Hotel & Spa kompleksu Studencu. Naziv je dobio po istoimenom izvoru i izletištu Studenac.
Mnogo truda i rada uloženo je u ovo zaista impozantno zdanje na ugostiteljskoj mapi Trebinja koje dominira krajolikom. Spreman da zadovolji čak i najzahtjevnije goste Hotel & Spa Studenac čeka vas u namjeri da vas uvjeri da je baš on mesto koje obavezno morate da posjetite. Bogat sadržaj, izvanredna gastro ponuda i prvoklasna usluga učinit će da se osjećate kao kod kuće.

SOBE I APARTMANI

Na raspolaganju je 10 soba i apartmana kapaciteta 25 ležajeva, luksuzno opremljenih svim pripadajućim elementima (lcd Tv, jaka wi-fi pokrivenost, klimatizovano, mini bar i obezbijeđen parking) u varijantama jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba respektabilne čistoće. U cijenu boravka uključeno je i korištenje Spa & Wellness programa.
studenac
studenac
studenac

SPA & WELLNESS

Ugodite sebi i oslobodite se stresa u spa & wellness prostorijama gdje Vam na raspolaganju stoji bazen, jacuzzi, finska sauna, parna sauna, tropski tuš i soba za relaksaciju. Zakoračite u svijet potpunog užitka i pomlađivanja za Vaš um, tijelo i dušu. Svijet u kojeg možete pobjeći od svakodnevnog stresa i u kojem je Vaša dobrobit na prvom mjestu.
studenac
studenac

KONOBA

U etno ambijentu konoba Studenac uklapa se u toplu hercegovačku priču koja njeguje duh predaka je i mnoštvo autentičnih antikviteta. Urbano i moderno mjesto, a opet sa autentičnim štihom i čarima hercegovačke tradicije i običaja.
studenac
studenac

LJETNA BAŠTA - RESTORAN

Zamislite mjesto koje je stvoreno da oživi vaša čula, mjesto u kojem se nalaze skriveni najljepši ukusi, koji čekaju da ih pronađete i doživite maksimalni hedonizam. Upravo to vas čeka na adresi restorana Studenac. Ukradite malo vremena, sklonite se od svakodnevnih obaveza i prepustite se potpuno novim kulinarskim čarolijama. U kuhinji restorana Studenac nalaze se samo najkvalitetniji sastojci, od kojih iskusni profesionalni kuvari pripremaju prava mala remek djela gastronomije. Specijalitet kuće je dobro poznata kalifornijska pastrmka i ostale riječne ribe iz vlastitog ribogojilišta (bezena) sa protočnom, riječnom vodom. Čak imate i mogućnost odabira željenog primjerka iz bazena.
studenac
studenac
studenac
Savršen spoj vrhunskih namirnica i ljubavi prema kuvanju stvara jela od kojih će sva vaša čula oživeti, pa ćete imati želju da probate baš sve sa bogatog menija. Da bi uživanje bilo kompletno dodajte svom obroku i neko od brojnih vina Hercegovačkog vinogorja koja se nalaze na opsežnoj karti pića i sigurni smo da ćete doživjeti blaženstvo ukusa i mirisa na frekvenciji dobre energije. Bilo da ste raspoloženi za uživanje u intimnoj večeri u prirodnom okruženju ili želite da impresionirate važne klijente tako što ćete ih odvesti na odličnu hranu sa uslugom svjetske klase, dobrodošli ste da nas posjetite … Ukoliko imate bilo kakvu želju ili nedoumicu tu je ljubazno osoblje koje će se potruditi da vaš boravak u restoranu Studenac bude nezaboravno iskustvo.
studenac
studenac
studenac

PARKING

Parking je obezbijeđen i besplatan. Ostavite svakodnevicu za sobom i odvažite se na bezbrižno putovanje beskonačnog opuštanja i uživanja. Radujemo se vašoj posjeti!
Vaš Hotel & Spa astudenac
studenac

U nastavku pogledaj još slika (Galerija) 

POST A COMMENT

Write a Review

4760 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register