Hotel Platani Trebinje

The property
Najprepoznatljiviji Trebinjski hotel sa istorijom dužom od 50 godina i platanima starijim od 100 godina koji ga okružuju. Upravo bašte koje se nalaze u hladovini stogodišnjih platana su ono što čini ovaj hotel prepoznatljivim. Hotel se nalazi pod krošnjama ovog drveća i u najtoplijim danima pruža sigurno utočište od vreline asfalta i sunca koje nemilice grije. Isto tako u dugim i vjetrovitim zimskim noćima pruža neophodan zaklon svakom putniku namjerniku. Hotel je ukusno opremljen i u putpunosti pruža vrhunski ugođaj modernog minimalističkog pristupa. U sklopu samog hotela pored standardne ponude smještaja odnosno prenoćišta nudimo i restoranske usluge, organizacije seminara, vjenčanja i slično.
  • SMJEŠTAJ

Hotel Platani raspolaže sa 20 soba i dva apartmana modernog dizajna, koji svojim komforom i opremljenošću, gostima omogućavaju udoban i prijatan odmor.

  • RESTORAN

U sastavu Hotela Platani nalazi se restoran sa prelijepom ljetnom baštom. Za one koji uživaju u hrani i čaši dobrog vina, za one kojima je svaki obrok događaj za sebe, Restoran Platani je pravi izbor.

  • UKUSNA HRANA

Za reputaciju, koja je široko poznata, zaslužni su vrhunski majstori kulinarstva i raznovrsna ponuda jela koja koja se pripremaju po vrhunskoj recepturi.

             
 

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

1858 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register