Hotel Platani Trebinje

Nekretnina
Najprepoznatljiviji Trebinjski hotel sa istorijom dužom od 50 godina i platanima starijim od 100 godina koji ga okružuju. Upravo bašte koje se nalaze u hladovini stogodišnjih platana su ono što čini ovaj hotel prepoznatljivim. Hotel se nalazi pod krošnjama ovog drveća i u najtoplijim danima pruža sigurno utočište od vreline asfalta i sunca koje nemilice grije. Isto tako u dugim i vjetrovitim zimskim noćima pruža neophodan zaklon svakom putniku namjerniku. Hotel je ukusno opremljen i u putpunosti pruža vrhunski ugođaj modernog minimalističkog pristupa. U sklopu samog hotela pored standardne ponude smještaja odnosno prenoćišta nudimo i restoranske usluge, organizacije seminara, vjenčanja i slično.
  • SMJEŠTAJ

Hotel Platani raspolaže sa 20 soba i dva apartmana modernog dizajna, koji svojim komforom i opremljenošću, gostima omogućavaju udoban i prijatan odmor.

  • RESTORAN

U sastavu Hotela Platani nalazi se restoran sa prelijepom ljetnom baštom. Za one koji uživaju u hrani i čaši dobrog vina, za one kojima je svaki obrok događaj za sebe, Restoran Platani je pravi izbor.

  • UKUSNA HRANA

Za reputaciju, koja je široko poznata, zaslužni su vrhunski majstori kulinarstva i raznovrsna ponuda jela koja koja se pripremaju po vrhunskoj recepturi.

             
 

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

You don't have permission to register