Integra Hotel

The property
  • Adresa: Trg Travunije 1, Trebinje 89000
  • Telefon: 00387 59 490-690
  • Mobitel: 00387 65 206 343
  • E-mail: trebinje@hotelintegra.com
Neposredno uz zidine Starog grada sagrađen je hotel i restoran “Integra”. Kameni objekat podignut još u vrijeme turske vladavine zadržao je postojeći spoljašni izgled. Grad je sagrađen na desnoj obali Trebišnjice iznad najdubljeg mjesta u rijeci tzv. Ban - vira, koji nosi naziv po legendi o Banu koji se utopio u viru. Stari grad “Kastel” u početku je imao oblik trougla koji je vremenom zaobljen, a svoju konačnu fizionomiju sa kulama, hendekom i bedemima dobio je u prve četiri decenije XVIII vijeka. Pred ulaznom kapijom (današnji tunel) na zidinama se nalazio pokretni most koji je vodio preko kanala, kasnije zatrpanog zbog opasnosti od epidemije zarazne bolesti na savjet dr Levija (1932. godine).
  • U blizini našeg hotela nalazi se 16 platana koji predstavljaju simbol grada Trebinja. Legenda kaže da je sa Austro-Ugarskom u Trebinje stigao i baron Babić, komadant grada. Imao je bolešljivu kćerku koja je umrla sa 16 godina. U njenu čast Babić je posadio u centru grada 16 platana. Njihov prirodni hlad ostavlja bez daha i predstavlja omiljeno mjesto sastajanja svih trebinjskih generacija, a i gostiju koji dolaze u ovaj grad i žele da istraže svaki kutak.
  • U neposrednoj blizini se nalaze spomenici Petru II Petroviću Njegošu i Jovanu Dučiću, najpoznatijem Trebinjcu, koji je ujedno i začetnik ideje o nastanku Muzeja Hercegovine, Gradski (Dučićev) park kome je pjesnik poklonio najrazličitije mediteranske biljke i statue.
  • U krugu od 200m od našeg hotela nalazi se Saborni hram preobraženja Gospodnjeg, Katedrala Blažene Djevice Marije, Osman - pašina džamija i Sultan Ahmedova - Careva džamija.
Hotel posjeduje izgled i ispunjava sve svjetske standarde kojeg zasluženo krasi 4*. Integra hotel ima ukupno 9 smještajnih jednica, odnosno može da ugosti 32 osobe sa pomoćnim ležajevima. Svaka soba je opremljenja najkvalitetnijim namještajem, posjeduje sopstveno kupatilo, TV, Wi - fi, mini bar, klima, parking, kafe aparat, kuvalo za tople napitke.
Svaka soba ima jedinstven pogled na različite dijelove Starog grada kao i na trebinjske platane.
Restoranski dio se sastoji od dvije etaže i može da ugosti cca 70 gostiju u objektu i cca 60 u bašti. Naša kuhinja opremljene je najsavremenijom opremom koja koristi tehnike „Mokrog zrenja“ i „Sous vide“.
Sala za sastanke može da ugosti cca 50 osoba i koristiće se u poslovne svrhe kao što su sastanci, prezentacije, seminari, doručak, ručak ili večera.
Ukoliko gost ima želju da sala bude iskorišćena u privatne svrhe, mi kao hotel izaći ćemo svakom gostu u susret.
Iskreno se radujemo Vašoj posjeti i potrudit ćemo se da Vam pružimo nezaboravne trenutke. Topao osmijeh i ljubazna usluga su naša politika za svakog gosta. Odgovorićemo na sve Vaše zahtjeve. Naravno, budite slobodni prenijeti nam Vaše utiske, jer naša misija je Vaše zadovoljstvo.

POST A COMMENT

Write a Review

2484 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register