The property
  • Adresa: Kralja Petra I Oslobodioca, Trebinje
  • Telefon: 065 542-373
Zevs kafić nalazi se na samom ulasku u jezgro i srce trebinjskog srednjovekovnog Starog grada (kod tunela)
Istorijskog je i drevnog, ali semantički opravdanog naziva. A sada malo iz mitologije...Zevs je vrhovni Bog grčke mitologije, vođa Bogova i ljudi, kao i Bog neba i groma, mira i pravde. Živi na Olimpu, kako predanje i legenda kaže....
Ovaj kultni ugostiteljski objekat vam nudi priliku za opuštanje sa prijateljima, ili pak solo varijanti, uz dobro poznatu i jednu od najboljih kafa u gradu - Crem Caffe, ili uz neki osvježavajuci napitak, možda neku zdravicu uz nešto žestoko sa dragim ljudima! Možda neko hladno pivo iz bogate ponude? Tu smo da vaš ugođaj upotpunimo izvrsnom uslugom, ljubaznim osobljem, odabranom muzikom i opustenom atmosferom. Bez obzira na doba dana, ovo izuzetno mjesto je prilika za relax. Kod nas se svi osjećaju bogovski, kao što moze posvjedočiti i pažljivo biran naziv objekta.
Iz bašte sa 8 stolova, pruža se neprocjenjiv pogled na užurbano, frekventno i pulsirajuće bilo našeg Starog grada u neumornom ritmu životne energije. Tokom cijele godine, u periodu sunčanih razdoblja, sjedenje u bašti pruža vam osjecaj zadovoljstva. Zabavu i razonodu vam donosi slot i automat klub koji se nalazi u unutrašnjosti lijepo urađenog objekta. U planu bliske budućnosti je i ugradnja modernih i opremljenih apartmana na spratu iznad kafića. Do tada stvarajte nove trenutke u nezaobilaznom objektu božanstvenog naziva i energije, u savršenom i autentičnom ambijentu. Dođite i budite naši zadovoljni gosti!

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

1607 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register