Kafe Koncept Trebinje

The property
  • Adresa: ul. Stepe Stepanovića 28. B
  • E-mail: vesko.dutina@hotmail.com
  • Instagram
Kafe "Koncept" predstavlja osvježenje u ponudi kafića za jutarnju kafu, popodnevno opuštanje, ali i razne jedinstvene knedle kojima nećete moći odoljeti i to sve u novootvorenom kafeu "Koncept".
Smješten je naselju Luč u prizemlju zgrade "za mlade bračne parove". Moderno i elegantno uređen novi kafić jedinstvenog je stila i atmosfere, zbog čega su ga na prvu zavoljeli svi Trebinjci, te je potrebno imati malo sreće da biste pronašli slobodan sto.
Sam naziv kafića upućuje da je cijeli sadržaj i vizuelni doživljaj konceptualnog karaktera, tj. da svaka stavka ima svoj koncept. Asortiman ponude je originalan, autentičan i ekskluzivan. Izbor pića je širok spektar alkoholnih i bezalkoholnih napitka, kao i odlične Franck kafe bogate i osebujne arome. Ekskluziva su prirodni voćni sokovi, cijeđeni sokovi i voćni kokteli, koji su pravi izbor za jačanje imuniteta i osvježenje, pogotovo u ovo doba pandemije. Istovremeno ćemo vas oduševiti ponudom i pristupačnim cijenama.
Naš kuriozitet i novitet su ukusne knedle raznih ukusa (za svakog sladokusca pravi izbor). Ne možemo da se ne osvrnemo na enerijer lokala koji je sam koncept za sebe i plijeni dobrom energijom, oličenje dobrog ukusa, svedene forme i prijatne atmosfere.
Ne sumnjamo da se sve generacije na ovom mjestu osjećaju kao u svom domu, komforno, nepretenciozno i relaksirano. Iako je lokal tek otvoren, brojni posjetioci već svjedoče o prijatnom boravku. "Radujem se svakom sljedećem dolasku i svakom novom ukusu", komentarisao je jedan od gostiju trebinjskog kafea Koncept a sudeći prema broju gostiju – i ostali se slažu.
"Trudimo se i truditi ćemo se da i perspektivno opravdamo povjerenje naših gostiju, unaprijeđivanjem poslovanja, da postanemo i ostanemo vaše omiljeno mjesto, za vaše slobodne trenutke sa dragim ljudima, uz omiljeno piće ili knedle. Tu smo za vas, dobro nam došli!"
Vaš caffe bar "Koncept"

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

1682 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register