Kozmetički salon Bubamara Trebinje

Nekretnina
  • Adresa: Otok bb. Trebinje
  • Telefon:063 407 203
Kozmetički salon "Bubamara", nalazi se na adresi Otok bb. na atraktivnoj lokaciji ispod zaobilaznice, u porodičnoj kuci. Sam simbolični naziv "Bubamara", odmah u startu nas asocira na nešto lijepo i prijatno. Naš slogan je "Postojimo da bismo vas uljepšavali"!
Širok je dijapazon usluga koji ovaj savremeno i odlično opremljen salon nudi. Da li je vaš izbor nadograditi, gelirati ili samo uraditi trajni lak uz neku vama omiljenu boju i šaru iz bogatog spektra, ili ste se odlučili dati magičan ton i pogled vašim očima uz trepavice sa bogatim volumenom ili obrve uređene japanskim iscrtavanjem? Možda želite prekrasno preplanuli ten zlatnog tona u našem stojećem solarijumu? Želite kožu glatku kao svila uz bezbolnu depilaciju? Stopala kao sa reklame? Ili je vas izbor ipak neka masaža da otklonite umor i vratite dobro raspoloženje, relaksirajuci se? Za sve pomenuto stojimo na raspolaganju. Mnogo diploma i certifikata na zidu ponosno svjedoče o tome da ćete dobiti uslugu vrhunskog kvaliteta, po svakom osnovu. Ponosna i nasmijana, ljubazna vlasnica, profesionalno i rado će izaći u susret svakom Vašem prohtjevu.
Bogato iskustvo, ulaganje u rad i najkvalitetnije materijale, kao i ljubav prema ovom poslu učiniće da izadjete nasmijani i opet nam se vratite. Vjerujemo u savremene metode njege lica i tijela i na to smo ponosni. Uočljiv efekat svih tretmana popravlja raspoloženje u trenu, stavljajući vam osmijeh na lice i zadovoljstvo sobom. Dodjite i uvjerite se! Mi vas srdačno očekujemo.
Vaš kozmetički salon "Bubamara"

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

063 407 203
571 Pregleda
You don't have permission to register