Kozmetički salon Bubamara Trebinje

The property
  • Adresa: Otok bb. Trebinje
  • Telefon:063 407 203
Kozmetički salon "Bubamara", nalazi se na adresi Otok bb. na atraktivnoj lokaciji ispod zaobilaznice, u porodičnoj kuci. Sam simbolični naziv "Bubamara", odmah u startu nas asocira na nešto lijepo i prijatno. Naš slogan je "Postojimo da bismo vas uljepšavali"!
Širok je dijapazon usluga koji ovaj savremeno i odlično opremljen salon nudi. Da li je vaš izbor nadograditi, gelirati ili samo uraditi trajni lak uz neku vama omiljenu boju i šaru iz bogatog spektra, ili ste se odlučili dati magičan ton i pogled vašim očima uz trepavice sa bogatim volumenom ili obrve uređene japanskim iscrtavanjem? Možda želite prekrasno preplanuli ten zlatnog tona u našem stojećem solarijumu? Želite kožu glatku kao svila uz bezbolnu depilaciju? Stopala kao sa reklame? Ili je vas izbor ipak neka masaža da otklonite umor i vratite dobro raspoloženje, relaksirajuci se? Za sve pomenuto stojimo na raspolaganju. Mnogo diploma i certifikata na zidu ponosno svjedoče o tome da ćete dobiti uslugu vrhunskog kvaliteta, po svakom osnovu. Ponosna i nasmijana, ljubazna vlasnica, profesionalno i rado će izaći u susret svakom Vašem prohtjevu.
Bogato iskustvo, ulaganje u rad i najkvalitetnije materijale, kao i ljubav prema ovom poslu učiniće da izadjete nasmijani i opet nam se vratite. Vjerujemo u savremene metode njege lica i tijela i na to smo ponosni. Uočljiv efekat svih tretmana popravlja raspoloženje u trenu, stavljajući vam osmijeh na lice i zadovoljstvo sobom. Dodjite i uvjerite se! Mi vas srdačno očekujemo.
Vaš kozmetički salon "Bubamara"

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

063 407 203
1517 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register