Melemi I Kreme Čolić

The property

Svi preparati su izradjeni na bazi pčelinjih proizvoda iz vlastitog pčelinjaka, te nadaleko poznatog  hercegovačkog ljekovitog bilja.

Početak izrade proizvoda temelji se na eksperimentima, tražeći načine proizvodnje zdravih preparata, bez materija koje mogu naštetiti organizmu. Prve preparate smo počeli izradjovati 90ih godina prošlog vijeka tačnije 1991 godine, trudeći se da obogatimo ponudu, tako da danas raspolazemo sa asortimabom od 52 proizvoda koji su izvanrednog kvaliteta i dejstva.
Biljne kreme i melemi imaju za osnov pčelinji vosak, a ljekovito dejstvo daju uljani ekstrakti ljekovitog bilja koje beremo na području Hercegovine koja je bogata izuzetno ljekovitim biljem. U sastav preparata jos ulaze i med, propolis te etarska ulja i smole četinara, zavisno od vrste proizvoda. Držimo se maksime iz zdravog liječenja ljekovitim biljem i kozmetike koja kaže: “Ne nanositi na kožu ono sto ne možete jesti”.
melemi čolić
melemi čolić
Sve naše kreme i melemi su jestivi i ljekoviti., tinkture i većina ulja se mogu piti, tako da smo ostvarili i Hipokratovu izreku – “Neka vam hrana bude lijek, a lijek neka bude hrana”. Dakle, dugogodišnja ljubav prema pčelama i ljekovitom bilju, spojena sa znanjem stečenim iz obilne literature iz ovih oblasti rezultirali su proizvodnju ovih preparata.
Proizvodi su prvo testirani na članovima porodice te prijateljima i pokazali su evidentan kvalitet i dejstvo. Preparati su prodavali sami sebe tako da su se bez ulaganja u marketing izdvojili i postali prepoznatljivi na tržištu.

Neka vam hrana bude lijek, a lijek neka bude hrana…

Hipokrat s Kosa

Nažalost, obrazac za komentare trenutačno je zatvoren.

746 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register