Tretmani i njega lica Trebinje

The property
  • Adresa: Obala Luke Vukalovuća 27  Trebinje
  • Mob:+387 65/802 654
  • G-mail: nastic.j@gmail.com
Kada znaci starenja postanu očigledni, vrijeme je za neku od nehirurških metoda kojima se oštećenja kože nastala tokom godina mogu umanjiti. Najčešće se tretiraju fine bore na licu, prije svega oko usana, oko očiju, na čelu i obrazima. Za ove promjene preporučujemo Vam injekcije Botox-a, ili hemijski piling kojim se uklanja površni sloj ćelija kože. Za popunjavanje bora koristi se hijaluronska kiselina, koja je u upotrebi i kod tretmana različitih vrsta ožiljaka.
  • REJUVENACIJA
Rejuvenacija kože podrazumijeva uklanjanje ili smanjivanje bora, različitih pigmentovanih mrlja na koži lica i tijela, različitih benignih keratoza izazvanih Suncem i ožiljaka nastalih ranijim oboljenjima kože.
  • HIJALURONSKI Fileri
Hijaluronski dermalni Fileri posljednjih su godina postali zlatni standard kada pričamo o povećanju usana, micanju podočnjaka, popunjavanju nazolabijalnih te ostalih bora na licu.
Kako starimo, tako se količina hijaluronske kiseline na nekim dijelovima lica smanjuje, što dovodi do uvlačenja kože i nastanka bora. Koža na taj način gubi sjaj, zategnutost te je dehidrirana.
Hijaluronska kiselina sastavni je dio svakog ljudskog tijela. Njezin je glavni zadatak popravljanje elasticiteta, podržavanje kolagena u tijelu te hidratacija kože.
  • BOTOX
Botox se zadnjih godina popeo na ljestvici kao preparat za uklanjanje bora na licu i vratu. Vraćanje koži mladenačkog izgleda nikad nije bilo lakše.
Kozmetički botox nastao je od bakterije Clostridium Botulinum. Njegovo korištenje, točnije ubrizgavanje u mišić, utiče na blokiranje živčanih impulsa mišića i time uzrokuje gubitak bora na licu. Ovo je danas jedan od najčešćih načina borbe sa borama.
  • MEZOTERAPIJA LICA
Mezoterapija lica je prodecura podmlađivanja kože lica koja se koristi u dermatologiji i estetskoj hirurgiji. Tretman nije hirurški tako da nema straha od noža i anestezije. Obavlja se mikro injekcijama u kojima se nalaze prirodni sastojci  koji se ubrizgavaju u kožu lica.
Tretmani mezoterapije lica u potpunosti su bezbjedni I bezbolni. Aktivni sastojci kao sto su hijaluronska kiselina, vitamini (A, B, C, E, i K) i minerali, ubrizgavaju se injekcijama direktno pod kožu lica i to u epidermalni sloj kože.
Mezoterapija moze da ucini čuda za vašu umornu kožu lica. Ona osim sto poboljšava elasticnost koze ona može da smanji sitne bore, tonira kožu, hidrira kožu, ukloni tamne podočnjake, jača zidove kapilara.
Na osnovu izvršenog pregleda i obavljenog razgovora predložiti ćemo Vam šta će vašem tipu i stanju kože najviše odgovarati.
  • spec.dr Jelena Nastić
Stomatološka ordinacija Dentalux, Trebinje - Dubrovnik

POST A COMMENT

Write a Review

You don't have permission to register