Hercegovačka kuća Herzeg House

The property
  • Adresa: 89101 bb, Jovana Dučića, Trebinje
  • Telefon: 059 226-459
  • Adresa: ulica braće Mažar i majke Marije 7, 78 000 Banja Luka.
  • Radno vrijeme: 08:00 - 21:00 h.
Hercegovačka kuća je butik domaćih hercegovačkih proizvoda proizvedenih na tradicionalan način. Na našim policama možete pronaći proizvode iz raznovrsne gastronomske ponude Hercegovine; razne vrste vina, sira, meda, čajeva, pršuta, slatkog i kiselog programa i još mnogo toga.
U Hercegovačkoj kući takođe možete pronaći i prirodnu kozmetiku, proizvedenu bez vjestačkih aditiva i aroma.
Svi naši proizvodi su zdravstveno ispitani i deklarisani, te imaju odobrenje za upotrebu od javnog zdravstva od Republike Srpske.
Ovom prilikom izdvajamo neke od naših čuvenih proizvoda: Propolis kapi su prirodno oružje koje štiti vaše disanje puteve, povoljno utiče na infekcije disajnih puteva, upala usne duplje i ždrela.
Med od kadulje je jako aromatičan i vrlo je tražen zbog svojih pozitivnih efekata na respiratorne i probavne sisteme i generalno na imunitet.
Također za vas imamo savršenu anti stres terapiju za smirenje, opuštanje i dobar san. A to su mirisne vrečice od lavande dostupne u novom pakovanju.
Za sve naše dame smo pripremili set od smilja protiv bora. Set čini krema, serum i balzam za vrat i dekolte. Ovaj set podstiče na ujednačen ten, usporava starenje i vraća elastičnost vašoj koži.
Možete nas posjetiti svakog dana u ulici braće Mažar i majke Marije 7, 78 000 Banja Luka.
Dođite i uvejerite se u kvalitet naših proizvoda i ljubaznost našeg osoblja.

POST A COMMENT

Write a Review

059 226-459
2592 Views
More from this employer
12. Oktobra 2023.
You don't have permission to register